Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
nieuws

Singles Day bij Teufel: dit zijn de beste deals

Auteur: iCreate
0 reacties
Teufel Power HiFi


Lees verder na de advertentie

Het is vandaag Singles Day, dé dag om jezelf eens te trakteren. Om deze vrijgezellendag te vieren, stunten de webwinkels en merken met de prijzen. Zo ook de audio-experts van Teufel uit Berlijn. Zij hebben op een speciale pagina al hun aanbiedingen voor Singles Day verzameld.

Wat is Singles Day precies?

De elfde van de elfde is niet alleen de dag van het kinderfeest Sint-Maarten en de aftrap van het carnavalsseizoen. 11-11 groeit ook steeds meer uit tot een feestdag die online wordt gevierd. Op deze dag proberen webwinkels vrijgezellen te verleiden om inkopen te doen.

De beste audio-aanbiedingen

Wat voor een soort audio-product je ook wilt hebben, de kans is groot dat je op Singles Day bij Teufel iets gaat vinden. Onze favoriet zijn de Airy True Wireless-oordopjes. Deze uitstekende concurrent van Apple’s AirPods gaat vandaag voor 119 euro over de toonbank in plaats van 149 euro. Liever geluid voor onder je televisie in plaats van direct in je oren? Wat dacht je van de Cinebar Ultima? Daar is de prijsdaling zelfs nog groter. Die kost vandaag slechts € 449,99 in plaats van € 699,99. Andere producten die Teufel in de aanbieding heeft zijn de Ultima 40 Active-speakers (€ 799,99), de Boomster Go (€ 69,99) en Rockster Cross (€ 229,99). Op heel veel producten ontvang je zelfs nog een extra korting. De voucher hiervoor vind je op de betreffende productpagina’s.

Teufel Airy TW 2

Nog meer aanbiedingen?


kooptip

Singles Day is uiteraard maar het begin van de aanbiedingen in november. Black Friday komt eraan en daar houden we jullie natuurlijk ook graag van op de hoogte. Op een speciale pagina verzamelen we alle aanbiedingen die de moeite waard zijn. Uiteraard ook van Teufel, maar ook van Apple en andere bedrijven.