Terug naar Singles Day bij Teufel: dit zijn de beste deals
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Singles Day bij Teufel: dit zijn de beste deals

Door Redactie iCreate11 november 2020 07:402 min. leestijd0

Het is vandaag Singles Day, dé dag om jezelf eens te trakteren. Om deze vrijgezellendag te vieren, stunten de webwinkels en merken met de prijzen. Zo ook de audio-experts van Teufel uit Berlijn. Zij hebben op een speciale pagina al hun aanbiedingen voor Singles Day verzameld.

Teufel Power HiFi

Wat is Singles Day precies?

De elfde van de elfde is niet alleen de dag van het kinderfeest Sint-Maarten en de aftrap van het carnavalsseizoen. 11-11 groeit ook steeds meer uit tot een feestdag die online wordt gevierd. Op deze dag proberen webwinkels vrijgezellen te verleiden om inkopen te doen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De beste audio-aanbiedingen

Wat voor een soort audio-product je ook wilt hebben, de kans is groot dat je op Singles Day bij Teufel iets gaat vinden. Onze favoriet zijn de Airy True Wireless-oordopjes. Deze uitstekende concurrent van Apple’s AirPods gaat vandaag voor 119 euro over de toonbank in plaats van 149 euro. Liever geluid voor onder je televisie in plaats van direct in je oren? Wat dacht je van de Cinebar Ultima? Daar is de prijsdaling zelfs nog groter. Die kost vandaag slechts € 449,99 in plaats van € 699,99. Andere producten die Teufel in de aanbieding heeft zijn de Ultima 40 Active-speakers (€ 799,99), de Boomster Go (€ 69,99) en Rockster Cross (€ 229,99). Op heel veel producten ontvang je zelfs nog een extra korting. De voucher hiervoor vind je op de betreffende productpagina’s.

Teufel Airy TW 2

Nog meer aanbiedingen?

Singles Day is uiteraard maar het begin van de aanbiedingen in november. Black Friday komt eraan en daar houden we jullie natuurlijk ook graag van op de hoogte. Op een speciale pagina verzamelen we alle aanbiedingen die de moeite waard zijn. Uiteraard ook van Teufel, maar ook van Apple en andere bedrijven.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar