Terug naar Simlockvrije iPhone 4 komt dichterbij
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Simlockvrije iPhone 4 komt dichterbij

Door Daan Jeuken28 oktober 2010 11:052 min. leestijd0

Net als in Nederland heeft ook T-Mobile in Duitsland het alleenrecht op de iPhone 4 verloren. Daarnaast is de iPhone bij onze oosterburen nu ook simlockvrij verkrijgbaar.

Minder BTW
In Duitsland zijn O2 en Vodafone begonnen met de verkoop van de iPhone 4. De simlockvrije versie is verkijgbaar in de Apple Store. Dit is een interessante ontwikkeling voor mensen die nog een tijd aan hun abonnement vastzitten, of gewoon liever een eenmalige hoge aanschafprijs combineren met een goedkoop (aanbiedings)abonnement dan twee jaar lang vastzitten aan hoge maandlasten.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

In België was de iPhone 4 al simlockvrij te krijgen, maar omdat België een BTW-tarrief van 21% hanteert vallen de iPhones in Duitsland een tientje goedkoper uit. In de Duitse Apple Store kost de 16GB-versie nu 629 euro en de iPhone van 32GB kost 739 euro.

Wat doet Nederland?
In Nederland hullen KPN en Vodafone zich nog in stilzwijgen omtrent de concrete plannen. “Coming soon” dus. Of de iPhone 4 in Nederland ook simlockvrij zal worden aangeboden blijft dus nog even wachten. Vodafone is wel al begonnen met online aanbiedingen, waarin een simlockvrije iPhone 4 gepaard gaat met een Vodafone-abonnement. Mensen die niet kunnen wachten op de grote plannenonthulling en voor wie België toch een flink stuk uit de route ligt hebben nu in Duitsland echter een goed alternatief.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 4
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar