Terug naar Samsung kopieert ‘Shot on iPhone’ met ‘Captured on Samsung Galaxy S7’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Samsung kopieert ‘Shot on iPhone’ met ‘Captured on Samsung Galaxy S7’

Door Laura Grootaarts21 juni 2016 11:521 min. leestijd1

Beter goed gejat dan slecht bedacht, zo luidt een oud Koreaans gezegde. Dus heeft smartphone-fabrikant Samsung een reclame-campagne gelanceerd die schaamteloos veel lijkt op Apple’s bekroonde Shot on iPhone. Captured on Samsung Galaxy S7, zo heeft Samsung zijn campagne gedoopt. In een video laat Samsung zien wat er allemaal mogelijk is met de camera van hun toptoestel.

Captured on Samsung vs. Shot on iPhone

De camera’s van de iPhone 6s en de Samsung Galaxy S7 zijn van hetzelfde kaliber. Je kunt er 4K-video’s mee schieten met 30 bps, of 1080p HD-video’s met 60 bps. Er zit één opmerkelijk verschil tussen de campagnes van Apple en Samsung. De Shot on iPhone-video’s zijn gemaakt door gewone iPhone-gebruikers. De 4K-video van Samsung daarentegen, lijkt geschoten te zijn door professionals. Dat levert – eerlijk is eerlijk – mooie plaatjes op. Helaas krijg je hierdoor toch minder het idee dat dit soort video’s ook gemaakt kan worden door de huis-tuin-en-keukengebruikers.

Wat je er ook van vindt, hieronder zie je de video van Samsung. En vergeet ook vooral niet de 8 nieuwe video ’s van Apple te bekijken om de vergelijking te kunnen maken.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

https://youtu.be/IVx6ZlksMJw

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Frank
Lezer
Frank

sorry hoor, maar de camera’s van de galaxy en iphone zijn dus helemaal niet van hetzelfde kaliber, hoe kom je daarbij. Lees de testen van de deskundigen maar eens. Ja de iphone heeft gewoon een mindere camera en dat geldt natuurlijk ook voor het scherm, maar ook dat zal op deze website niet worden gepruimd.