Terug naar Samsung disst Apple in nieuwe reclame
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Samsung disst Apple in nieuwe reclame

Door Terry Stooker7 november 2017 09:592 min. leestijd0

Dat Samsung niet vies is van wat moddergooien mag inmiddels als bekend beschouwd worden. In het laatste reclamefilmpje van de Zuid-Koreaanse telefoonboer wordt Apple wederom op de hak genomen. Bekijk het filmpje hieronder:

Samsung disst Apple

In de video volgen we een jongeman die vanaf 2007 trouw elke nieuwe iPhone koopt, maar steeds tegen opmerkelijke problemen aanloopt. Zo heeft hij geen kaas gegeten van geheugenmanagement, is zijn iPhone te handzaam, weet hij niet dat online shoppen tegenwoordig ook een ding is, heeft hij wat moeite met zijn evenwicht bewaren en heeft hij nog nooit van Bluetooth-oortjes gehoord …

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Uiteindelijk duurt het tien jaar voordat hij toch maar overstapt naar een Samsung Galaxy. Welke zetten ze er voor het gemak niet eens even bij. Ofwel, het heeft tien jaar geduurd voordat Samsung eindelijk een waardig alternatief voor de iPhone heeft uitgebracht. Of missen we nu de boodschap?

iPhone X notch

Growing up?

Bovenstaande alinea’s zijn natuurlijk expres licht spottend geschreven. Bijna elk jaar bij het uitkomen van een nieuwe iPhone komt Samsung wel met een dergelijke flauwe en nogal – bij gebrek aan een beter woord – opgeblazen campagne. Eerlijk gezegd wordt het gewoon een beetje oud. De video heet ‘Growing up’, iets wat Samsung misschien zelf eens moet doen?

Dan kijken wij liever nog even naar de introductievideo van de iPhone X. Zo kan het ook. Geen flauwe grappen over concurrentie, geen steken onderwater. Gewoon mooie sfeervolle beelden waarin duidelijk de kracht van het product zelf naar voren komt:

https://www.youtube.com/watch?v=K4wEI5zhHB0

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Terry Stooker

Is sinds de introductie van de Mac mini fanatiek Apple-gebruiker. Houdt van de vele creatieve mogelijkheden van macOS.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar