Terug naar 'Samsung aast op importverbod iOS-apparaten'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Samsung aast op importverbod iOS-apparaten'

Door Redactie iCreate30 juni 2011 08:541 min. leestijd4

Samsung heeft in de strijd met Apple een claim neergelegd bij de Internationale Handelscommissie in de VS. Uit de claim blijkt dat Samsung wil proberen een importverbod op onder meer de iPhone, iPad en iPod te realiseren, aldus Bloomberg.

Schending patenten
Reden die Samsung hierbij aandraagt is het overtreden van een vijftal patenten door Apple. De patenten gaan onder meer over het gebruik van internet op een mobiele telefoon en het bekijken van documenten op een mobiel toestel met touchscreen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Internationaal steekspel
Inmiddels speelt het juridische steekspel tussen Samsung en Apple zich af in vier landen, verspreid over drie continenten. De relatie tussen beide bedrijven lijkt dan ook bekoeld. Apple heeft besloten om niet meer met Samsung verder te gaan als producent van nieuwe processoren voor de iPhone en iPad, aldus ARS Technica.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPod
Bekijk dit dossier

4
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Vincent Swart
Lezer
Vincent Swart

Het moet niet gekker worden. Alleen om 5 patenten?

Joey
Lezer
Joey

Samsung moet hele import verbod krijgen stom rot bedrijf. Met hun slechte namaak design van Apple. Ik koop echt nooit wat van Samsung rot maar op met dat bedrijf.

Vincent Swart
Lezer
Vincent Swart

@Joey Mee eens. Maar hoe kan een niet-Amerikaans bedrijf een importverbod in Amerika opleggen tegen een wel-Amerikaans bedrijf? Niet dus. Als er iemand patenten breekt is het Samsung wel.

Bert
Lezer
Bert

Een bedrijf dat al vele jaren hard meeverdient aan de levering van onderdelen aan dezelfde apparaten die het nu wil bestrijden met een stelletje patenten maakt m.i. geen schijn van kans om ook maar iets toegewezen te krijgen. Ik zie Samsung als een kat in het nauw die door verkeerde adviezen van op geld beluste advocaten vreemde sprongen aan het maken is. Deze aktie zal eerder als een boemerang op Samsung gaan terugslaan. Veel consumenten in Amerika en wellicht heel wat meer landen zullen nu juist misschien veel minder van Samsung gaan kopen. Domme aktie dus.