Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Obama’s gaan samenwerken met Netflix (en Apple heeft het nakijken)

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Netflix


Lees verder na de advertentie

Barack en Michelle Obama maken een opmerkelijke carrière-move: ze gaan programma’s maken voor Netflix. Er is een deal gesloten voor meerdere jaren. Apple blijft met lege handen achter.

Obama’s krijgen eigen serie op Netflix

De voormalig president en zijn vrouw waren met verschillende partijen in overleg over het produceren van eigen content. Naast Netflix waren dat onder meer Amazon en Apple. Uiteindelijk werd het dus Netflix, zo is te lezen in een persbericht van de streamingdienst.

Wat voor programma’s de Obama’s gaan maken, is nog niet duidelijk. Uit de aankondiging van Netflix blijkt dat het nog alle kanten op kan gaan. Ze hebben het over een mix van programma’s: gescripte en ongescripte series, docu-series, documentaires en films. Mogelijk staan de Obama’s hierbij ook voor de camera.


kooptip


Runners deal! De iPhone 15 nu tot €486 korting!


Runners deal! De iPhone 15 nu tot €486 korting!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Barack Michelle Obama

‘Eén van de mooiste dingen aan mijn tijd als president was het ontmoeten van zoveel fascinerende mensen van divers pluimage. Ik wil hen helpen om hun ervaringen te delen met een groter publiek. Ik hoop dat we getalenteerde, inspirerende en creatieve stemmen kunnen laten horen. Hopelijk zorgt het delen van verhalen voor meer empathie en onderling begrip’, zegt Obama over het nieuws.

Apple vist achter het net

Apple had graag ook een samenwerking gehad met de Obama’s. Alles wijst erop dat Apple binnen afzienbare tijd start met een eigen streamingdienst en dit zou een geweldige openingsstunt zijn geweest. Netflix echter, verzekert de Obama’s direct van een enorm publiek: 125 miljoen huishoudens in 190 landen hebben toegang tot Netflix.

De progamma’s van Barack en Michelle Obama verschijnen op zijn vroegst in 2019.