Terug naar Rondlopen in Meerdijk met nieuwe app GTST
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Rondlopen in Meerdijk met nieuwe app GTST

Door Laura Grootaarts24 november 2015 09:152 min. leestijd1

Ben je fan van GTST? Dan heb je het misschien al gehoord: sinds gisteren is de officiële GTST Meerdijk-app gratis te downloaden in de App Store. Leuk als je altijd al eens hebt willen rondneuzen in de hotspots van het dorp Meerdijk, bijvoorbeeld De Koning, De Rozenboom en Boks. Want in Meerdijk gebeurt nog veel meer dan wat er op televisie te zien is …GTST Meerdijk app

Wekelijks een ander personage in de spotlights

Het verhaal in de app gaat gelijk op met de ontwikkelingen die je iedere avond even na achten op televisie zit. Iedere week staat er een ander personage centraal in het spel. In deze eerste week is het bijvoorbeeld Jef die denkt aan zijn tijd bij Alberts & Alberts. Je begint met hem een speur- en puzzeltocht door Meerdijk, en samen met andere dorpsbewoners haal je herinneringen op aan vroeger. Het is een soort Point-and-click adventure: je klikt voorwerpen aan, die geven hun geheimen prijs en zo ontvouwt zich het verhaal.

Niet alleen de huidige personages ga je tegen het lijf lopen in deze app: ook oude bekenden uit Goede Tijden, Slechte Tijden zijn van de partij. Je kunt ook nieuwe karakters verwachten. De verhalen worden overigens stukje bij beetje prijsgegeven: op maandag, woensdag en vrijdag worden er steeds nieuwe onderdelen toegevoegd aan het spel. Er staan momenteel al heel wat bekende locaties op de kaart, maar dat gaan er de komende tijd nog veel meer worden.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Voor de echte GTST-fans

Doe je het goed in de game, dan speel je allerlei dingen vrij die je als echte GTST-fan absoluut niet wilt missen. Bijzonder beeldmateriaal van vroeger bijvoorbeeld en zelfs scènes die nog helemaal niet op televisie zijn geweest en daar misschien ook nooit te zien zullen zijn. Meer over de app kun je lezen op de website van GTST.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Robbin
Lezer
Robbin

Afspreken