Terug naar Ronald Plasterk spreekt op iCreate Live
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Ronald Plasterk spreekt op iCreate Live

Door Redactie iCreate11 maart 2010 10:342 min. leestijd0

iCreate Live, het grootste Apple-event van Nederland, komt snel dichterbij. Op 8 mei is het zover, dan zet iCreate Magazine de Amsterdam RAI op z´n kop. De voorbereidingen zijn in volle gang en de eerste enthousiaste gastsprekers en deelnemende bedrijven zijn onthuld in de nieuwsbrief van iCreate Live.

Een belangrijke gast op iCreate Live is oud-minister Ronald Plasterk. Waarom? Het is een echte Applefan. Zestien jaar geleden kocht hij al zijn eerste Mac, sindsdien vindt hij Windows-machines lelijk en onhandig. Hij houdt het laatste Applenieuws nauwgezet in de gaten en heeft altijd een iPod touch op zak, ideaal om in gestolen uurtjes films te kijken.

Over de iPhone was hij ooit minder enthousiast:

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Dat het een prachtig apparaatje is hoef je me niet te vertellen.  Maar voor sms wil ik wat zo mooi heet de ‘tactiele respons’: voelen dat je een knopje heb ingedrukt. Bovendien wil ik toetsjes die ver genoeg uit elkaar staan. Dan kan ik bijna blind typen en in hoog tempo. De Nokia E90 is een koelkast, maar dat heb ik er graag voor over.

Ronald Plasterk is een van de gasten die in de talkshow van One More Thing aanwezig zullen zijn. Ook andere bekende Nederlanders maken hun opwachting.

Ben jij ook benieuwd wat Plasterk te vertellen heeft op iCreate Live? Bestel dan nu kaarten! De kaarten voor iCreate Live zijn online te bestellen voor € 9,95. Abonees van iCreate Magazine betalen € 7,50

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar