Terug naar Apple presenteert rode iPhone 8 (Plus), bestel hem nú
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple presenteert rode iPhone 8 (Plus), bestel hem nú

Door Laura Grootaarts10 april 2018 14:523 min. leestijd0

Update 10 april:

Inmiddels is de rode iPhone te bestellen in de online shop van Apple of in de Apple Store-app. Bestel je hem nu, dan wordt hij op maandag 16 april bezorgd. We weten niet hoeveel rode iPhone 8-modellen Apple op voorraad heeft. 

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Apple heeft heeft vandaag een rode iPhone 8 (Plus) aangekondigd. De nieuwste telg in de iPhone-familie gaat morgen in de voorverkoop en is vanaf vrijdag in de winkels te vinden. Apple maakte het nieuws bekend in een persbericht.

rode iPhone

Rode iPhone 8 (Plus)

De iPhone 8 en de iPhone 8 Plus verschenen in september vorig jaar en waren tot nu toe beschikbaar in de kleuren zilver, goud en spacegrijs. Behalve de kleur verandert er verder niets aan dit special edition-model. De technische specificaties en de prijs blijven dus gelijk. Je koopt dit toestel dus omdat je de kleur zo mooi vindt, of om je ermee te onderscheiden van de rest. Bovendien ondersteun je met de aankoop van een rode iPhone het Wereld Aidsfonds.

Rode iPhone voorkant

Het is overigens niet de eerste rode iPhone. Vorig jaar verschenen in het voorjaar ook al een rode iPhone 7 en iPhone 7 Plus. De rode iPhone 8 heeft toch heel andere looks dan die van zijn voorganger, en dat heeft alles te maken met de voorkant van het toestel. Vorig jaar zat er nog een witte rand rondom het scherm, iets wat volgens velen niet echt de schoonheidsprijs verdiende. De voorkant van de rode iPhone 8 is zwart – dat ziet er iets rustiger uit.

(PRODUCT)RED

De rode iPhone 8 maakt deel uit van het (PRODUCT)RED-assortiment dat het hele jaar door verkrijgbaar is. Er zijn bijvoorbeeld ook rode iPhone-hoesjes, Apple Watch-bandjes en een draadloze koptelefoon van Beats. Met deze serie rode producten ondersteunt Apple het Wereldfonds dat aids bestrijdt. Een deel van het aankoopbedrag doneert Apple aan het aids-onderzoek.

En de iPhone X?

iPhone X leren folio hoesje

 

Die blijft er voolopig alleen in zilver en spacegrijs. De afgelopen maanden gingen er ook geruchten over een nieuwe iPhone X-kleur: goud. Misschien komt dat nog, ooit. Op dit moment kondigt Apple voor de iPhone X wél een nieuw hoesje aan in de kleur rood. Het gaat om het bovenstaande leren folio-hoesje. Natuurlijk ook in de kleur rood, maar dan veel minder fel van kleur dan de andere rode producten. Ook dit hoesje is vanaf morgen bij Apple te bestellen.

Rode iPhone 8 kopen

Rode iPhone 8

De rode iPhone 8 is vanaf morgen al  bestellen. Aanstaande vrijdag 13 april ligt het toestel in de winkel. In de VS blijven de prijzen hetzelfde, als dat ook in Nederland het geval is, zou dat het volgende betekenen:

  • iPhone 8 64 GB: 810,45 euro
  • iPhone 8 256 GB: 980,45 euro
  • iPhone 8 Plus 64 GB: 920,45 euro
  • iPhone 8 Plus 256 GB: 1090,45 euro

Dit bericht wordt nog aangevuld.

Wil je meer weten over de iPhone 8? Lees dan ook ons iPhone 8 dossier.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 8
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar