Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Apple presenteert rode iPhone 8 (Plus), bestel hem nú

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Rode iPhone 8


Lees verder na de advertentie

Update 10 april:

Inmiddels is de rode iPhone te bestellen in de online shop van Apple of in de Apple Store-app. Bestel je hem nu, dan wordt hij op maandag 16 april bezorgd. We weten niet hoeveel rode iPhone 8-modellen Apple op voorraad heeft. 

Apple heeft heeft vandaag een rode iPhone 8 (Plus) aangekondigd. De nieuwste telg in de iPhone-familie gaat morgen in de voorverkoop en is vanaf vrijdag in de winkels te vinden. Apple maakte het nieuws bekend in een persbericht.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

rode iPhone

Rode iPhone 8 (Plus)

De iPhone 8 en de iPhone 8 Plus verschenen in september vorig jaar en waren tot nu toe beschikbaar in de kleuren zilver, goud en spacegrijs. Behalve de kleur verandert er verder niets aan dit special edition-model. De technische specificaties en de prijs blijven dus gelijk. Je koopt dit toestel dus omdat je de kleur zo mooi vindt, of om je ermee te onderscheiden van de rest. Bovendien ondersteun je met de aankoop van een rode iPhone het Wereld Aidsfonds.

Rode iPhone voorkant

Het is overigens niet de eerste rode iPhone. Vorig jaar verschenen in het voorjaar ook al een rode iPhone 7 en iPhone 7 Plus. De rode iPhone 8 heeft toch heel andere looks dan die van zijn voorganger, en dat heeft alles te maken met de voorkant van het toestel. Vorig jaar zat er nog een witte rand rondom het scherm, iets wat volgens velen niet echt de schoonheidsprijs verdiende. De voorkant van de rode iPhone 8 is zwart – dat ziet er iets rustiger uit.

(PRODUCT)RED

De rode iPhone 8 maakt deel uit van het (PRODUCT)RED-assortiment dat het hele jaar door verkrijgbaar is. Er zijn bijvoorbeeld ook rode iPhone-hoesjes, Apple Watch-bandjes en een draadloze koptelefoon van Beats. Met deze serie rode producten ondersteunt Apple het Wereldfonds dat aids bestrijdt. Een deel van het aankoopbedrag doneert Apple aan het aids-onderzoek.

En de iPhone X?

iPhone X leren folio hoesje

 

Die blijft er voolopig alleen in zilver en spacegrijs. De afgelopen maanden gingen er ook geruchten over een nieuwe iPhone X-kleur: goud. Misschien komt dat nog, ooit. Op dit moment kondigt Apple voor de iPhone X wél een nieuw hoesje aan in de kleur rood. Het gaat om het bovenstaande leren folio-hoesje. Natuurlijk ook in de kleur rood, maar dan veel minder fel van kleur dan de andere rode producten. Ook dit hoesje is vanaf morgen bij Apple te bestellen.

Rode iPhone 8 kopen

De rode iPhone 8 is vanaf morgen al  bestellen. Aanstaande vrijdag 13 april ligt het toestel in de winkel. In de VS blijven de prijzen hetzelfde, als dat ook in Nederland het geval is, zou dat het volgende betekenen:

  • iPhone 8 64 GB: 810,45 euro
  • iPhone 8 256 GB: 980,45 euro
  • iPhone 8 Plus 64 GB: 920,45 euro
  • iPhone 8 Plus 256 GB: 1090,45 euro

Dit bericht wordt nog aangevuld.

Wil je meer weten over de iPhone 8? Lees dan ook ons iPhone 8 dossier.