Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

‘Apple kondigt vandaag een rode iPhone 8 aan’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Rode iPhone 7 (Plus)


Lees verder na de advertentie

Update: het gerucht klopt! Bekijk de rode iPhone 8 (Plus).

De kans is groot dat Apple vandaag een rode iPhone 8 (Plus) aankondigt. Dat blijkt uit een interne memo van de Amerikaanse provider Virgin Mobile, die in handen is gekomen van MacRumors. Op dit moment is de iPhone 8 beschikbaar in zilver, goud en spacegrijs.

Rode iPhone 7 (Plus)

Rode iPhone 8 op maandag 9 april

In de memo staat dat Virgin Mobile op maandag 9 april de rode iPhone 8-modellen gaat toevoegen aan zijn inventaris. Dat zou dan samenvallen met de aankondiging van Apple. Of de rode iPhone 8 ook direct verkrijgbaar is, is onduidelijk. In de memo wordt gesproken over het plaatsen van pre-orders, dus wellicht duurt het nog enkele dagen voordat het toestel echt in de winkels ligt.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Mark Gurman van Bloomberg, die meestal heel goed op de hoogte is van wat er speelt bij Apple, onderschrijft het nieuws over de (PRODUCT) RED-iPhone in een tweet:

In de memo wordt overigens niet gesproken over een nieuwe kleur iPhone X, en dat terwijl er al tijden geruchten circuleren over een gouden variant. Waar in de memo ook niet over gesproken wordt, is Apple’s eigen draadloze oplader, de AirPower-mat. Toch ligt het in de lijn der verwachting dat deze ook vandaag officieel gepresenteerd wordt. Apple kondigde AirPower vorig jaar al aan en de oplader zou dit voorjaar moeten verschijnen.

Geen evenement maar een persbericht

De rode iPhone 8 en 8 Plus worden naar alle waarschijnlijkheid gepresenteerd via een persbericht. Dat was vorig jaar maart ook het geval toen de rode iPhone 7 en iPhone 7 Plus verschenen. Dat was destijds de eerste rode iPhone. De rode iPhone 7 is inmiddels niet meer verkrijgbaar bij Apple.