Terug naar RocketDocs laat je sneller werken met Google Docs
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

RocketDocs laat je sneller werken met Google Docs

Door Redactie iCreate29 mei 2012 07:522 min. leestijd0

Google Docs heeft de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Het online samen werken en bewerken van documenten werkt ontzettend handig, maar het werken in een browser werkt niet voor iedereen eenvoudig. Om het werken met Google Docs op je Mac nog makkelijker te maken, kun je bijvoorbeeld gebruik maken van RocketDocs.

RocketDocs

Met RocketDocs kun je alle documenten die je hebt aangemaakt op je Google Drive, in het programma importeren en bewerken. Vervolgens sla je ze weer online op, op de Drive. RocketDocs werkt erg handig, maar het enige nadeel is dat het alleen online bewerken toestaat. Offline met Google Docs werken, zit er helaas niet in met RocketDocs. Het programma is te vinden in de Mac App Store en kost € 4,99.

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

• Blijf altijd verbonden, ook zonder iPhone!
• Alleen mogelijk met een mobiel abonnement van T-Mobile

Offline

Mocht je offline bestanden willen bewerken, dan heeft CultOfMac twee alternatieven voor RocketDocs. Allereerst kun je gebruik maken van Google’s eigen Google Drive-programma voor je Mac. Dit programma zorgt ervoor dat je bestanden gesynchroniseerd worden met de online opslagruimte van Google. Google Drive kan gratis gedownload worden, nadat je ingelogd bent met je Gmail-account.

GoSync doet in principe hetzelfde als Google Drive, maar GoSync biedt ook de mogelijkheid om Office-bestanden om te zetten naar Google Docs-bestanden. Zo kun je ook je normale Office-bestanden altijd en overal bewerken. Dit programma is voor € 3,99 verkrijgbaar in de Mac App Store.

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar