Terug naar Review over Apple Pencil getekend met Apple Pencil
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Review over Apple Pencil getekend met Apple Pencil

Door Laura Grootaarts8 maart 2016 10:432 min. leestijd3

De Apple Pencil is een fantastische stylus, maar als je met potlood en papier al niet veel verder komt dan een simpel harkpoppetje, dan moet je geen wonderen verwachten van het pennetje. Kun je echter wél een beetje tekenen, dan is de Apple Pencil echt heel gaaf.

Hoe gaaf, dat laat Serenity Caldwell van iMore zien. Hoe kun je de Apple Pencil beter beschrijven dan met de Apple Pencil zelf?! Hieronder zie je het eerste deel van haar bevindingen. De rest van de recensie – of misschien kunnen we het beter cartoon noemen – zie je op iMore.

Apple Pencil review

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Apple Pencil

De Apple Pencil is de laatste tijd veel in het nieuws geweest, onder meer omdat een functie van de stylus onder iOS 9.3 zou komen te vervallen. In de testversie van het nieuwe besturingssysteem kon je plotseling niet meer navigeren met de Apple Pencil. De stylus was nog alleen maar te gebruiken als schrijf- of tekengereedschap binnen de daarvoor bestemde apps. Inmiddels heeft Apple dit weer rechtgezet.

De Apple Pencil is er tot nu toe exclusief voor de 12,9-inch iPad Pro die afgelopen jaar is verschenen. Daar komt binnenkort mogelijk verandering in. Op 21 maart verwachten we een keynote van Apple, en dan wordt waarschijnlijk een kleinere variant van de iPad Pro gepresenteerd, en ook die kan uit de voeten met de Apple Pencil.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

3
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Paul van Vugt
Lezer
Paul van Vugt

Waarom is er geen stylus die werkt met de ipad air 2?

Laura Grootaarts
Lezer
Laura Grootaarts

Die zijn er wel, maar niet van Apple zelf … En die zijn eigenlijk niet te vergelijken met wat de Apple Pencil allemaal kan. Apple (of in ieder geval: Steve Jobs) is lange tijd geen voorstander geweest van stylussen.

A.M. Heijboer
Lezer
A.M. Heijboer

Hahaha “geen voorstander” zecht ze dan, dat is een understatement!

Steve vond stylussen maar onhandig en overbodig. Misschien heeft tie wel een punt, ik bedoel bij Samsung werkte het ook niet en ik heb ook Chinese fabrikanten dingen zien proberen, maar echt een succes is er nog niet geweest.

En nog even over Steve, hier het filmpje waarin hij de sylus belachelijk maakt: http://m.youtube.com/watch?v=4YY3MSaUqMg