Terug naar Review: Angry Birds Rio HD
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Review: Angry Birds Rio HD

Door Redactie iCreate11 april 2011 17:552 min. leestijd2

Vogels zijn boos in Brazilië

Ontwikkelaar: Rovio Mobile. Prijs: € 2,39

De populairste handheldgame van 2010 was ongetwijfeld Angry Birds. De hele wereld leek in de ban van de boos kijkende vogels en de gniffelende varkentjes. Deze populariteit zag je terug in de verkoopcijfers: Angry Birds werd meer dan honderd miljoen keer gedownload. Er gingen zelfs twee miljoen Angry Birds-knuffels over de toonbank. Met zoveel liefde voor de vogels moest Rovio wel met een nieuw deel komen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Angry Birds Rio HD is een volledige game en put inspiratie uit Rio, de animatiefilm die vanaf 25 april in de bioscoop draait. Personages uit de film duiken her en der in de game op, maar je speelt nog steeds met de gekleurde vogels. Zowel de game als de film speelt zich af in Rio de Janeiro. Hoe de Angry Birds hier zijn beland? Ze zijn ontvoerd en overgevlogen naar Brazilië. En nu zijn ze boos.

In de eerste dertig levels probeer je vogels te bevrijden door hun kooien te breken. In de tweede categorie levels ben je op wraak belust en moeten de vervelende aapjes het ontgelden. Na zestig levels is de koek op, voor eventjes. Rovio brengt dit jaar nog viermaal nieuwe levels uit. Dit gaat gebeuren in mei, juli, oktober en november.

De game is gemakkelijker dan de eerste Angry Birds. Dat maakt hem perfect voor nieuwkomers, maar ook gamers die hunkeren naar meer speelplezier zullen er blij mee zijn. Grafisch is de game er flink op vooruit gegaan. Angry Birds Rio HD is geslaagd, we missen alleen de varkentjes.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Vincent Swart
Lezer
Vincent Swart

ik heb em voor ipod touch en ik speel ze elke dag opnieuw. Angry Birds. Hou van die gasten die deze vreemde vogels hun kop hebben gegeven.

Gidoni
Lezer
Gidoni

heerlijk vermakelijke game!
speelt lekker weg, wellicht is Rio net iets te makkelijk, maar wel leuk, ja als je nieuwkomer bent zoals mijn moeder, die heeft net een iphone aangeschaft, en WHop meteen verslaaft!

dus gewoon een top game goede vermakelijke actie’s.