Terug naar Refurbished MacBook beste optie voor studenten
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Refurbished MacBook beste optie voor studenten

Door Laura Grootaarts27 juli 2017 10:202 min. leestijd0

Het nieuwe schooljaar staat alweer voor de deur en de eerste voorbereidingen worden getroffen. Dit betekent dat veel nieuwe scholieren en studenten alle benodigdheden voor hun studie gaan aanschaffen. Velen hebben daarvoor een laptop nodig, waarbij de MacBook veruit het populairst is.

Studenten: MacBook populair

De voornaamste reden voor de populariteit van de MacBook onder scholieren en studenten is de draagbaarheid en gebruiksduur. De laptop van Apple staat namelijk bekend om het lichte gewicht en de lange batterijduur en is daardoor de perfecte studentenlaptop. Bovendien voldoet de MacBook aan belangrijke eisen van studenten zoals de snelheid van zowel het opstarten als gebruik. Echter, Apple-producten staan niet bekend om hun lage prijs. Hierdoor zijn steeds meer scholieren en studenten op zoek naar goede alternatieven.

Refurbished Mac iUsed Store

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Refurbished MacBook

Door onzekerheid over kwaliteit en prestaties durven velen het niet aan om een tweedehands Mac aan te schaffen. De perfecte oplossing is dan ook om te kiezen voor refurbished. Refurbishen is het professioneel opknappen van eerder gebruikte apparatuur. In het geval van een refurbished laptop wordt deze ontdaan van eventuele data, uitgebreid getest, grondig gereinigd en waar nodig gerepareerd. Doordat de technische werking van een refurbished device weer 100% in orde is, biedt deze aanzienlijk meer zekerheid dan een tweedehandsje.

iUsed Store: refurbished Mac met garantie

iUsed Store garantie

Een bedrijf gespecialiseerd in refurbished Macs is iUsed Store. Bij iUsed Store wordt de zekerheid nog groter doordat alle producten worden geleverd met 24 maanden garantie. Daarnaast heb je na ontvangst van je aankoop 30 dagen bedenktijd en is het retourneren gratis. Mocht je onverhoopt toch te maken krijgen met een defect, dan kun je de reparatie laten uitvoeren bij een servicepunt bij jou in de buurt. Op deze manier wordt de onderbreking van het studeren tot een minimum beperkt.

Snel in huis

Alle gemakken die je krijgt bij het aanschaffen van een nieuwe laptop, krijg je ook bij een refurbished apparaat van iUsed Store. Zo zijn alle producten die getoond worden in de webshop (www.iUsed.nl) direct beschikbaar. Hierdoor kunnen alle bestellingen, die voor 15.00 uur zijn afgerond, dezelfde werkdag nog worden verzonden. De verzending is bovendien gratis met veel verschillende mogelijkheden, zoals bezorging thuis of op het werk, afhalen bij een PostNL-afhaalpunt of ophalen bij iUsed Store in Nieuwegein.

Dus ben jij op zoek naar een goedkope laptop voor je studie of school? Bekijk dan het ruime assortiment van refurbished MacBooks op www.iUsed.nl.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar