Terug naar Design iPhone 8 duikt op in reclame McDonald’s – weet snackgigant meer? 
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Design iPhone 8 duikt op in reclame McDonald’s – weet snackgigant meer? 

Door Koen van Ekeren18 augustus 2017 11:102 min. leestijd2

Met alle geruchten, renders en lekken van de afgelopen maanden, voelt het bijna aan alsof we het definitieve design van de iPhone 8 al gezien hebben. Dit lijkt ook op te gaan voor fastfoodketen McDonalds, die het mogelijke ontwerp van de iPhone 8 al gebruiken in een e-mailreclame.

iPhone 8

Reclame McDonald’s met iPhone 8

In een mail die verspreid is in Australië, promoot McDonald’s haar eigen mobiele app. Hierbij loopt de snackgigant ietwat op de zaken vooruit, want in de promotiemail zijn er renders gebruikt van de iPhone 8.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Betekent dit dat McDonald’s korte lijntjes heeft met Apple en het definitieve ontwerp per ongeluk is gelekt? Helaas: het antwoord is nee. De McDonald’s blijkt de render te hebben gepikt van ontwerper Benjamin Geskin, die het fraaie iPhone 8-concept in mei uit de doeken deed.

Het ontwerp van McDonald’s – of eigenlijk Geskin – komt waarschijnlijk aardig in de buurt van het uiteindelijke ontwerp. De render heeft veel weg van de schematische tekening die Apple zelf lekte. Dit scherm is vrijwel randloos, vooral doordat er voor het eerst een thuisknop ontbreekt.

iPhone 8 en iOS 11

Verder bevat het scherm bovenin een uitstulping voor onder meer de camera, maar het is onduidelijk hoe iOS 11 hier straks mee overweg gaat. Implementeert Apple de statusbalk bij de iPhone 8 in de ‘oren’ van het scherm, zoals bij de McDonald’s-variant, of komt hier een zwarte balk?

Over een kleine maand weten we naar alle waarschijnlijkheid meer. Apple houdt begin september een keynote, waarin het naar verluidt de iPhone 8 presenteert.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone X
Bekijk dit dossier

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Jordy
Lezer
Jordy

In de mail van McDonald’s is duidelijk te zien dat het teken wat de signaalsterkte aangeeft, nog bolletjes zijn. In iOS 11 zijn deze vervangen door streepjes. Lijkt me dus duidelijk dat de snackgigant niet “meer” weet en gewoon uit gaat van geruchten.

Naud van Dalen
Lezer
Naud van Dalen

Het slaat sowieso nergens op, want de klok is veel belangrijker dan de signaalsterkte met 5 enorme bolletjes aan te geven. Dat kan beter met een enkel icoontje naast de batterij zoals op alle iPhones. En dat is is ook zo op de iPhone X.