Terug naar Raise to Wake in iOS 10 alleen op nieuwste iPhones
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Raise to Wake in iOS 10 alleen op nieuwste iPhones

Door Laura Grootaarts18 juni 2016 10:112 min. leestijd0

Het klonk afgelopen maandag tijdens Apple’s keynote als een van de betere toevoegingen aan iOS: Raise to Wake. Je hoeft je iPhone maar op te tillen om hem te activeren, je ziet dan meteen je notificaties en de klok. Nu blijkt dat je een iPhone uit 2015 of 2016 nodig hebt om deze functie te kunnen gebruiken, meldt Cult of Mac.

Raise to Wake in iOS 10

De functie werkt in de beta-versie van iOS 10 uitsluitend op iPhones met een M9-coprocessor. Dat zijn er momenteel slechts drie: de iPhone 6s, de iPhone 6s Plus en de sinds maart verkrijgbare iPhone SE. De M9-chip in deze apparaten zorgt er ook voor dat je iPhone meteen in actie komt als je ‘Hé Siri’ roept, ook aks je toestel niet aan de stroom ligt. Erg jammer wanneer je een oudere iPhone hebt, want Raise to Wake is zo’n functie waar je heel graag aan zou  willen wennen.

De functie werkt vooralsnog bovendien op geen enkele iPad. Ook niet op de iPad Pro, die toch ook is uitgerust met een M9-coprocessor en waarbij je het dus misschien wel zou verwachten.

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

iOS 10

Apple kondigde afgelooen maandag tijdens de WWDC vier nieuwe besturingssystemen aan, waaronder iOS 10 voor de iPhone en iPad. iOS 10 is nu al beschikbaar in een testversie voor ontwikkelaars. Dit najaar kan iedereen gratis updaten.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar