Terug naar Publieke bèta’s iOS 9 en OS X El Capitan nu beschikbaar
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Publieke bèta’s iOS 9 en OS X El Capitan nu beschikbaar

Door Sven Lamers10 juli 2015 08:532 min. leestijd0

De publieke bèta’s van iOS 9 en OS X El Capitan zijn nu voor iedereen te downloaden. Een Apple ID is voldoende om de nieuwste besturingssystemen voor Mac, iPhone en iPad op je eigen apparaten installeren. Tot nog toe was alleen een ontwikkelaarsbèta verschenen die slechts door een aantal mensen geïnstalleerd kon worden.

iOS_OSX_beta

Bèta’s iOS 9 en OS X installeren

Om in aanmerking te komen voor het publieke bèta-programma moet je je eerst aanmelden op deze site. Bij OS X krijg je dan een code die je in de Mac App Store moet invoeren. Vervolgens heb je de mogelijkheid om de installatie voor de bèta te downloaden. Op iOS dien je een profiel voor de publieke bèta te downloaden. Daarna verschijnt de update naar iOS 9 bij ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Waarschuwing

Ook al is het hartstikke leuk om als een de eerste te zien wat de updates voor iOS en OS X gaan brengen, moeten we erbij vermelden dat het duidelijk nog om bèta-software gaat. In de besturingssystemen zitten nog veel bugs en niet alle apps worden ondersteund. Mocht je de publieke bèta’s willen uitproberen, raden we aan om daarvoor een tweede Mac of iPhone/iPad te gebruiken waar je niet iedere dag op werkt.

Geen extra apparaten beschikbaar? Via de volgende links vind je een overzicht van alle nieuwtjes in iOS 9 en OS X El Capitan.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar