Terug naar Eerste publieke bèta iOS 11 nu beschikbaar
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Eerste publieke bèta iOS 11 nu beschikbaar

Door Laura Grootaarts27 juni 2017 07:242 min. leestijd0

Kun je echt niet meer wachten op iOS 11? Goed nieuws: dat hoeft ook niet meer! Vanaf nu is de publieke bèta van iOS 11 te downloaden voor iPhone, iPad en iPod touch. Eerder verschenen er ook al twee bèta-versies voor ontwikkelaars, maar nu kan iedereen de software uitproberen.

publieke bèta iOS 11

Publieke bèta iOS 11 installeren

Om de publieke bèta van iOS 11 te installeren, moet je je eerst met je Apple ID aanmelden bij het Apple Beta Software Program. Deelname aan het programma is gratis. Apple ontvangt graag feedback, maar je bent niks verplicht. Wat je je wel moet bedenken, is dat iOS 11 nog steeds in ontwikkeling is. Zeker in dit vroege stadium is het nog heel goed mogelijk dat er wat foutjes in zitten en dat je iPhone of iPad niet meer optimaal werkt. Gebruik daarom bij voorkeur een reserve-toestel waarvan je niet afhankelijk bent. En zorg ervoor dat je vooraf een reservekopie maakt via iTunes.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Lees voor een uitgebreidere instructie ook ons artikel Publieke bèta iOS 11 downloaden: zo werkt het.

iOS 11

iOS 11

iOS 11 werd drie weken terug aangekondigd tijdens Apple’s WWDC-keynote. In de nieuwe versie van het besturingssysteem vind je een bedieningspaneel dat je volledig naar eigen wens kunt aanpassen. De App Store is in een compleet nieuw jasje gestopt. En heb je een iPad? Dan tref je aantal nieuwe functies waarmee je tablet bijna een Mac lijkt, zoals een Dock, drag & drop en een App Switcher. iOS 11 verschijnt waarschijnlijk in september.

Bekijk de video hieronder om alvast een eerste indruk van het nieuwe besturingssysteem te krijgen. En lees ook ons dossier over iOS 11, met daarin alles over de belangrijkste nieuwe functies.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »

Praat mee!

avatar