Terug naar 'Prijslijst iPhone 7 verklapt 256 GB-versie en Pro-model'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Prijslijst iPhone 7 verklapt 256 GB-versie en Pro-model'

Door Laura Grootaarts24 juni 2016 10:172 min. leestijd0

De geruchten omtrent de iPhone 7 stapelen zich op. Nu weer is er een prijslijst van de nieuwe iPhone opgedoken en die geeft enkele verrassingen prijs …

Meer opslagruimte

Apple gaat ten eerste iets veranderen aan de opslagruimte van de toestellen. Je kunt voortaan kiezen uit 32, 64 of 256 GB. Dat betekent dat je op zowel het instap- als het meest luxe model twee keer meer ruimte hebt dan nu nog het geval is.

Prijs nieuwe iPhone 7 PlusGelekte prijslijst iPhone 7

Zoals je op de bovenstaande prijslijst ziet (met de prijzen weergegeven in yuan), krijgt deze nieuwe generatie iPhone een prijskaartje dat vergelijkbaar is met dat van zijn voorganger.
De prijzen van het basis- en middenmodel van de iPhone 7 (Plus) zijn gelijk aan die van de iPhone 6s (Plus). Het meest uitgebreide model van de iPhone 7 (Plus), dus die met 256 GB opslagruimte, wordt wél wat duurder dan momenteel het geval is met de iPhone 6s (Plus).

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

In Nederland kost het goedkoopste model (de iPhone 6s met 16 GB opslag) 749 euro. Dat wordt straks mogelijk dus ook de startprijs. Je krijgt daarvoor het instapmodel: de iPhone 7 met 32 GB opslagruimte. De duurste iPhone (de iPhone 6s Plus met 128 GB opslag) kost 1079 euro, straks komt het duurste model waarschijnlijk boven de 1100 euro uit.

iPhone 7 Pro

De grootste verrassing die je op de bovenstaande lijst tegenkomt, is een nieuw iPhone-model. Naast de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus, zou Apple dit najaar voor de dag komen met een derde model: de iPhone 7 Pro. Naar wat er precies ‘Pro’ is aan dit model, blijft het gissen. Dit toestel is overigens nog een slag duurder dan de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus.

Neem bovenstaande informatie met een flinke korrel zout: de iPhone 7 verschijnt naar verwachting dit najaar en dan pas weten we hoe het echt zit met onder meer de prijs. Naar verluidt krijgen we dit jaar een iPhone die erg veel gaat lijken op zijn voorganger, de iPhone 6s. De opmerkelijkste verwachtingen betreffen de verdubbeling van de opslagruimte, een dubbele camera op de Plus-modellen en het ontbreken van een reguliere koptelefoonaansluiting.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar