Terug naar Prijs iPhone 8 gelekt: zo duur wordt Apple’s nieuwe vlaggenschip
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Prijs iPhone 8 gelekt: zo duur wordt Apple’s nieuwe vlaggenschip

Door Koen van Ekeren6 september 2017 14:522 min. leestijd0

Komende dinsdag presenteert Apple dan eindelijk de langverwachte iPhone 8. Heb je plannen om het revolutionaire toestel meteen aan te schaffen? Begin dan maar alvast met sparen; het instapmodel van de iPhone 8 zou zomaar ruim duizend euro kunnen kosten.

Prijs iPhone 8

Prijs iPhone 8

Dit beweert Benjamin Geskin op zijn Twitter-account, die doorgaans goed ingelicht is als het om Apple gaat. De Twitteraar stelt – net als eerdere geruchten – dat de nieuwe iPhone 8 verkrijgbaar is in drie variaties: een instapmodel van 64 GB, een middenmoter van 256 GB en een topmodel van 512 GB.

Voor het goedkoopste model betaal je 999 dollar. De middenmoter van 256 GB kost je een honderdje meer: 1099 dollar. Wil je een gigantische hoeveelheid foto’s en video’s op je iPhone? Dan is de variant met een duizelingwekkende opslag van 256 GB een optie. Volgens Geskin kost dit model 1199 dollar.

En in euro’s?

Omgerekend betaal je in Amerika zo’n €837 voor de iPhone 8. Deze prijzen vertekenen echter, want de Amerikanen noemen de btw-loze tarieven. Tel je er btw (21 procent) bij op, gaat de prijs naar €1012,77.

Voor de iPhone 8 zul je dus ongetwijfeld flink in de portemonnee moeten grijpen. Toch lijken dit soort buitensporige bedragen de nieuwe norm. Ook voor het nieuwe vlaggenschip van Samsung tast je diep in de buidel; de Galaxy Note 8 kost €999.

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar