Terug naar Preview: Infinity Blade 2 op 1 december verkrijgbaar
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Preview: Infinity Blade 2 op 1 december verkrijgbaar

Door Redactie iCreate5 oktober 2011 12:452 min. leestijd0

Epic heeft de opvolger van de populaire actie-RPG Infinity Blade tijdens Apple’s ´Let’s Talk iPhone’-evenement aankondigd. Infinity Blade 2 is in ontwikkeling door Chair en wordt op 1 december exclusief voor iOS uitgebracht. De game werd getoond op een iPhone 4S en maakt gebruik van Apple’s A5-chip.

Verbeterde graphics

In de teaser video, die je onder aan dit bericht kunt bekijken vallen ons voornamelijk de verbeterde schaduweffecten, gedetailleerde zonnegloed en reflecties op. Vooral de reflectie op het pantser van de titaan die door de poort breekt is indrukwekkend en we vragen ons dan ook af of de game speelbaar is op iDevices met beperkte grafische mogelijkheden, zoals de iPad 1 en de iPhone 3GS. Wellicht zijn op deze apparaten de effecten schaarser en textures minder gedetailleerd.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Gameplay

Details over de gameplay zijn momenteel vrij schaars, maar het is in ieder geval duidelijk dat je wederom een koene ridder speelt, in allerlei nieuwe omgevingen ronddwaalt op zoek naar vijandelijk gespuis en kunt meedoen aan de gloednieuwe multiplayermodus ‘Clash Mob’.

Clash Mob

In Clash Mob werk je samen met andere gamers om allerlei lastige uitdagingen met succes af te ronden. Mike Capps, directeur van Epic, spreekt over ‘uitdagingen voor een indrukwekkend aantal mensen’, waarin alle spelers die aan een uitdaging meedoen zeldzame wapens en uitrusting kunnen verdienen. Capps noemde geen concrete maximale aantallen voor de strijders op het slagveld, maar wij hopen op enorme veldslagen tussen de ridders en titanen.

Heb je de originele Infinity Blade nog niet gespeeld en wil je weten waarom we zo enthousiast zijn over de aankondiging van Infinity Blade 2? Lees de review van het originele spel of download de game inclusief alle updates voor €4,99.

Dit bericht werd geschreven door onze collega’s van AppsMagazine.nl.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• €96 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPod
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar