Terug naar Apple geeft AirPort-configuratieprogramma een facelift
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple geeft AirPort-configuratieprogramma een facelift

Door Redactie iCreate31 januari 2012 10:461 min. leestijd4

Apple heeft Airport-configuratieprogramma een facelift gegeven. Via Software-update is versie 6.0 van het programma te downloaden. Qua interface en gebruiksgemak is het configuratieprogramma er erg op vooruit gegaan. Zo zie je in één oogopslag al je AirPort-apparaten, hoe ze verbonden zijn en kun je met enkele klikken de instellingen benaderen.

iOS

Voor de nieuwste versie van AirPort-configuratieprogramma hebben de ontwikkelaars goed gekeken naar de iOS-app. De app liep op het gebied van gebruiksvriendelijkheid voor op het programma voor OS X en zorgde ervoor dat je niet zoveel vensters hoeft door te lopen om de instellingen te kunnen benaderen. Deze manier van werken zien we nu ook terug in de OS X-versie, die daardoor flinke sprongen maakt qua gebruiksgemak. Je kunt de update via Software-update downloaden.

Na de installatie van versie 6.0 kun je vanuit AirPort-configuratieprogramma de AirPort-apparaten updaten naar versie 7.6.1 Aan de rode badge zie je dat er een update beschikbaar is. De update zou een aantal problemen met de draadloze verbinding van de AirPort-apparaten moeten oplossen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
AirPort
Bekijk dit dossier

4
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Kees
Lezer
Kees

De firmwareupdate voor mijn Apple Extreme ging goed; die van mijn Apple Express liet een fout (-6753) zien; is dus niet gelukt!

Jelske
Lezer
Jelske

Kan het zijn dat door deze update m’n internet trager is? Het kan zijn dat ik het me verbeeld, maar sinds ik de update heb doorgevoerd vanochtend is m’n internet een stuk trager…?!

kMikaZu
Lezer
kMikaZu

Misschien moet de redactie de layout eerst een proberen, alvorens ze te loven?
De nieuwe layout is weeral eens een typisch Apple-staaltje van de laatste tijd: hoe kopieer ik klakkeloos iOS-layouts zonder erbij na te denken of dat op een mac ook goed werkt… Een mac is gemaakt om meerdere vensters naast elkaar te openen. Nu kan ik dat niet. Gedaan met makkelijk verschillende Ariport-configs naast elkaar te openen en zo de instellingen gelijk te kunnen zetten. Shame Apple!

Expert
Lezer
Expert

Houd option ingedrukt en klik op het basisstation van je keuze. Dan opent er een los venster van het airport configuratieprogramma.