Terug naar Positieve recensies iPhone 6
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Positieve recensies iPhone 6

Door Jelle Mol17 september 2014 16:193 min. leestijd0

Voorafgaand aan de lancering zijn de eerste (Amerikaanse) recensies van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus gepubliceerd. De meeste recensenten zijn erg positief. Wij hebben een aantal indrukken verzameld.

The Verge: ‘Een van de beste smartphones’

Volgens The Verge is de iPhone 6 ‘een van de beste smartphones van dit moment, of misschien wel dé beste’, maar blijft het nog steeds een iPhone. ‘Alles aan dit apparaat is verbeterd, maar het blijft hetzelfde ding dat Apple al jaren maakt’. Geen baanbrekende nieuwe features dus, maar wel een ‘fantastisch goed apparaat’.

The Verge iPhone 6 review

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

• Blijf altijd verbonden, ook zonder iPhone!
• Alleen mogelijk met een mobiel abonnement van T-Mobile

Ook over de iPhone 6 Plus is The Verge erg positief. ‘Een schitterend scherm, geweldige camera en met wat verbeteringen in iOS vervangt deze iPhone met gemak een iPad mini’.

Engadget: ‘Groter en beter’

Engadget vindt de keuze voor grotere schermen redelijk geslaagd. ‘De iPhone 6 is nog steeds comfortabel vast te houden, maar met de iPhone 6 Plus wordt het een beetje lastig’. Gelukkig zijn beide iPhones ‘enorm snel en beschikken ze over erg goede schermen’. Voordelen van de iPhone 6 Plus: de batterijduur en kwaliteit van de camera.

Slashgear: ‘Apple legt de lat hoog’

Ook Slashgear wijst op de handzaamheid van de iPhone 6, al lever je daarmee in op camerakwaliteit. ‘Het publiek wilde een grotere iPhone. Apple levert niet alleen een groter, maar ook een beter apparaat. Dit zijn de beste iPhones ooit’.

Slashgear iPhone 6 review

Een speciale vermelding krijgt iOS 8: een sterk verbeterd besturingssysteem met een heleboel nieuwe functies. ‘Ook gebruikers van oudere iPhones zullen hier volop van profiteren’.

Re/code: ‘Een winnaar’

‘Een veel groter scherm in een nog steeds handzaam ontwerp’, aldus Re/code over de iPhone 6. ‘De beste smartphone die je kunt kopen’. Desondanks is je scherm nog steeds aan diggelen als je hem laat vallen, zo bleek tijdens de testperiode. De iPhone 6 Plus blijkt ideaal voor dingen waar je normaal je tablet voor pakt, zoals video’s kijken. Maar ‘niet handig vast te houden en hij past niet in een broekzak’.

The New York Times: ‘Belangrijkste is iOS 8’

The New York Times is positief over de camera, videokwaliteit en batterijduur. Maar de hardware is niet waar het dit keer om gaat: ‘het belangrijkste van de nieuwe iPhones is iOS 8. Hiermee onderscheidt de iPhone zich van concurrenten’, en net als Slashgear wijst The New York Times op vele nieuwe functies in iOS 8 waar veel iPhone-gebruikers van zullen profiteren.

De iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn vanaf 26 september te koop in Nederland en België. iOS 8 is vanaf vanavond beschikbaar.

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 6
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar