Terug naar Poll: Ga jij een iPad 2 kopen?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Poll: Ga jij een iPad 2 kopen?

Door Redactie iCreate3 maart 2011 13:383 min. leestijd6

De redactievergadering verzandde vanochtend al snel in een discussie over het wel of niet kopen van een iPad 2. Ik heb Fred en Bas gevraagd om hun mening op papier te zetten, die lees je hieronder.

Bas Hollander: ‘mijn iPad is snel genoeg’
Ik moet zeggen dat mijn portemonnee niet meteen is gaan jeuken om een iPad 2 te kopen. Natuurlijk biedt die camera leuke mogelijkheden, maar ik ben al uitermate tevreden met mijn iPad. Dat de nieuwe versie sneller is, vind ik ook niet zo spannend. Mijn iPad is snel genoeg voor surfen, e-mailen en af en toe een tekst bewerken. Bij het bijhouden van mijn afspraken et cetera ga ik ook niet veel merken van die snelheidswinst en mijn dochter kan op YouTube al alle K3-clips kijken die ze wilt, dus ik houd fijn mijn iPad en koop over een jaar wel een iPad 3. En zal dan in al mijn vrijgevigheid de ‘oude’ iPad aan mijn kinderen geven.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Fred van Lierop: ‘wie weet, koop ik er zelfs twee!’
Het afgelopen half jaar heb ik veel met de iPad van iCreate gestoeid. Dat apparaat neem ik regelmatig mee naar huis, tot blijdschap van mijn kinderen, die de handige apps en games waar we over schrijven liever zelf uitproberen. Maar al dat gesleep met de iPad vind ik niet ideaal. Ik wil er gewoon zelf een. Eigenlijk zit ik al een paar maanden met spanning op de iPad 2 te wachten. Je gaat tenslotte geen iPad 1 kopen als je weet dat er een nieuwe aankomt. Bovendien weet ik al máánden dat de iPad 2 met FaceTime en één of twee camera’s wordt uitgerust. FaceTime intrigeert mij: maakt beeldbellen met een groter scherm liplezen op afstand makkelijker? Kijk, dat is nou een vraag waar een dove redacteur graag het antwoord op zoekt. Wie weet, koop ik er zelfs twee!

Bart Smakman: ‘net mijn oude iPad verkocht’
Twee weken voor de onthulling van de iPad 2 heb ik mijn ‘oude’ iPad verkocht. Ik zag de bui al hangen. Ga ik nu de iPad 2 kopen? Nee, ik weet een, voor mij, beter alternatief; de 11-inch MacBook Air. Begrijp me niet verkeerd, ik ga graag aan de slag met ‘iMovie voor iPad’ en het nieuwe design stemt me positief. Toch heb ik liever een compacte Mac, zodat ik eenvoudig kan typen en een usb-stick mag aansluiten. Maar dat ben ik, misschien denk jij hier heel anders over.

Nu ben jij aan de beurt; ga jij een iPad 2 kopen?

[poll id=”5″]

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

6
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Beloved
Lezer
Beloved

Nee, ik wacht op een “retina resolutie”, dan is het pas écht een ebook reader.

ipad2
Lezer
ipad2

Ik ga hem zeker kopen!

eddu
Lezer
eddu

Filmpje gezien op apple site. Enige echt functionele verbetering zijn de camera’s. Snelheid, dikte en gewicht zijn non-issues voor mij. Veel zinvoller zou de mogelijkheid zijn om veranderde files weer terug op te slaan waar ze stonden. Voorbeeld: In GoodReader een bestand openen in Pages en na verandering weer opslaan in het filesysteem van GoodReader. Daar heb je wat aan! Verder zit er dus weer geen mini/micro-usb connector op. Dat omslachtige gedoe met connectiviteit, bestandsuitwisseling en opslag is dus nog steeds niet opgelost. :-((
Bummer!
Update voor mij het geld niet waard.
Ed.

iStijl
Lezer
iStijl

Ik ga de iPad 2 ook zeker kopen. Heb me direct aangemeld voor de nieuwsbrief. Als het goed is krijg ik een melding als ie te koop is in Nederland en waar ik dan het beste terecht kan.

Lars
Lezer
Lars

Ik wou dat ik het geld had.

Shahroch
Lezer
Shahroch

JA man ik ga hem zeker halen een witte ipad 16gb WIFI ik wil hem zo graag ik heb geld net binnen eerst men iphone 3gs verkocht en toen er 200 bij gedaan nu heb ik 500 euro!