Terug naar Plattegrond Schiphol staat nu in Apple Kaarten
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Plattegrond Schiphol staat nu in Apple Kaarten

Door Laura Grootaarts21 november 2017 09:192 min. leestijd0

Ga je binnenkort op reis en snap je helemaal niks van de mierenhoop die Schiphol heet? Goed nieuws: Apple Kaarten bevat vanaf nu ook zeer gedetailleerde plattegronden van de luchthaven.

Schiphol Apple Kaarten

Apple had het ons als beloofd met de komst van iOS 11: indoor navigatie voor honderden gigantische luchthaven en winkelcentra wereldwijd. In het buitenland waren dit soort plattegronden al snel beschikbaar. Voor Nederland heeft het een paar maanden geduurd, maar nu dus zijn er ook kaarten van Schiphol.

Apple Kaarten Schiphol

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Open je de app Kaarten op je iPhone, dan kun je via het zoekveld naar Schiphol zoeken. Na enigszins inzoomen verschijnt dan het label ‘Bekijk binnenkant’. Tik hierop om te zien waar je gate zich bevindt, waar je taxfree kunt shoppen en – héél belangrijk – waar je nog snel even naar het toilet kunt.

Schiphol bestaat uit meerdere verdiepingen: via de tabel rechts geef je aan welke verdieping je wilt zien. Door op een gate te tikken, kun je direct de route ernaartoe opvragen. Je hoeft overigens geen update te installeren om de kaarten te kunnen zien: zorg er gewoon voor dat je de meest recente versie van iOS 11 hebt en het verschijnt automatisch.

Binnenkort vliegen?

Lees dan ook ons artikel 5 onmisbare iPhone-reisgadgets voor in het vliegtuig. En bekijk de kaart met wifi-wachtwoorden van luchthavens wereldwijd.

Lees meer over iOS 11 in ons iOS 11 dossier.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iOS 11
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar