Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws

Winnen: 3x Pixum fotokalender met je allermooiste foto’s! (actie beëindigd)

Auteur: iCreate
0 reacties
Pixum fotokalender


Lees verder na de advertentie

Deze actie is beëindigd. Wil je op de hoogte blijven van soortgelijke winacties en de laatste Apple-feitjes? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Heb je dit jaar ook weer een heleboel mooie foto’s gemaakt? Laat ze niet verstoffen in de fotobibliotheek van je Mac of iPhone, maar doe er iets tofs mee. Maak er bijvoorbeeld een unieke kalender van! In samenwerking met Pixum mogen wij drie fotokalenders weggeven.

Maak je eigen Pixum fotokalender voor 2023

Zelf een unieke kalender maken met prachtige foto’s van familie, vrienden en je favoriete reisbestemmingen: zeg nu zelf, dat is toch een geweldig leuk project voor tijdens de kerstvakantie? Zo geniet je nog veel langer van je allermooiste foto’s. Laat je creativiteit de vrije loop en maak een kalender die helemaal bij jou past! Op de website van Pixum vind je alvast een hoop inspiratie en tips.


kooptip

Bekijk de Pixum fotokalenders

Wat kun je winnen?

Namens iCreate mogen we aan drie winnaars de volgende prijs weggeven: een mooie kalender t.w.v. € 34,99 + verzendkosten. Hiermee kun je bijvoorbeeld een A3 wandkalender met luxe houten lijst te bestellen. Je kunt meedoen tot en met zondag 1 januari. De drie winnaars ontvangen daarna persoonlijk bericht.