Terug naar Pinterest steeds populairder, ook bij mannen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Pinterest steeds populairder, ook bij mannen

Door Laura Grootaarts14 oktober 2016 13:322 min. leestijd0

Pinterest is het laatste jaar flink gegroeid. Waren er in september 2015 nog 100 miljoen maandelijkse gebruikers, dit jaar zijn dat er 150 miljoen. Dat zegt CEO Ben Silbermann op het blog van Pinterest. Het ‘pinteressantste’ aan de groei is dat er compleet nieuwe doelgroepen worden aangeboord.

Pinterest voor vrouwen?

Pinterest gebruikers 2016

Pinterest bestaat uit 2016 leek altijd het domein voor vrouwen: een verzamelbak voor knusse haakpatronen, recepten voor avocado-gezichtsmaskers en ontelbaar veel fluffy babydieren. Nu is er een verschuiving zichtbaar. Vrouwen zijn nog steeds in de meerderheid, maar van de nieuwe aanwas is 40 procent man, vorig jaar lag dat percentage stukken lager.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wat dit keer ook opvalt, is dat er voor het eerst meer gebruikers buiten dan binnen de Verenigde Staten zijn. 70 miljoen pinners komen uit de Verenigde Staten, 80 miljoen uit de rest van de wereld. 75 procent van de nieuwe aanmeldingen komt van buiten de VS.

Meer weten over Pinterest?

Pinterest is een verzameling digitale prikborden over zeer diverse onderwerpen. Je favoriete recepten, de boeken die je nog wilt lezen, de handigste tip voor je iPhone of welk ander thema dan ook … In iCreate 81 leren we hoe je zelf prikborden maakt of in de gaten houdt wat anderen pinnen. iCreate 81 ligt nu in de winkels en is verkrijgbaar via onze webshop.

iCreate 81

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar