Terug naar Philips Hue-lampen nu ook te bedienen met Siri
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Philips Hue-lampen nu ook te bedienen met Siri

Door Laura Grootaarts6 oktober 2015 10:032 min. leestijd0

Er waren al eerder geruchten, maar nu weten we het zeker: de Hue-verlichting van Philips werkt voortaan samen met Apple’s HomeKit. Vanaf vandaag is de vernieuwde Philips Hue Bridge verkrijgbaar.

Bedien verlichting via de iPhone, iPad of Apple Watch

De Hue Bridge is een klein kastje dat de brug vormt tussen de lampen en de app. Je sluit de lampen aan, downloadt de bijbehorende app in de App Store en vanaf dat moment kun je de verlichting bedienen via je iPhone, iPad of Apple Watch, zowel thuis als buitenshuis. Je kunt tot maximaal 50 lampen tegelijk aansluiten.

Nieuwe Philips Hue-app

Voorheen kon je vanuit de app met één druk op de knop je verlichting centraal regelen. Met de nieuwe bridge is alles nog gemakkelijker geworden, want deze ondersteunt Siri en dat betekent dat je je verlichting werkt met spraakbediening. Je kunt Siri dus vanuit de huiskamer vragen om het licht in de badkamer uit te doen. Of om alle lampen in huis op een bepaald moment aan te zetten.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Prijzen nieuwe Philips Hue Bridge

Heb je een oude Hue Bridge? Dan kun je je lampen niet bedienen met Siri. Blijkbaar was het niet op te lossen met een software-update en daarom is er een compleet nieuw kastje verschenen. Je kunt de oude Bridge vervangen door de nieuwe variant, je lampen slaan daar niet van op hol. Heb je al een Bridge? Dan krijg je korting op de nieuwe variant. De adviesprijs van de Philips Hue Bridge bedraagt € 59,95. Heb je nog geen Philips Hue-lampen dan is dit wellicht een mooi moment om in te stappen. Voor een complete startersset met daarin naast de Bridge ook een paar lampen, betaal je € 200.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar