Terug naar Met deze app kun je straks een perfecte selfie maken (video)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Met deze app kun je straks een perfecte selfie maken (video)

Door Laura Grootaarts7 april 2017 10:082 min. leestijd0

Een perfecte selfie maken is nog lang zo eenvoudig niet. Je herkent de grauwe persoon met op de foto nauwelijks. Hoe breng je jezelf nou zo voordelig mogelijk in beeld? Adobe lijkt bezig te zijn met een futuristische app waarmee iedereen prima uit de verf komt en heeft alvast een trailer daarvan op YouTube gezet.

Perfecte selfie maken kan ook achteraf

In de video zien we iemand een niet al te flatteuze selfie maken. Geen probleem: hij poetst het zelfportret op met een tot nu toe nog naamloze iOS-app. Er wordt gespeeld met het perspectief en met de scherptediepte: alsof de persoon op de foto een object in 3D is.

perfecte selfie maken Adobe

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Een heel gave functie die te zien is in de video, is het overnemen van de stijl van andere foto’s. Kies een foto die je aanspreekt, bijvoorbeeld qua kleurgebruik, en de app zorgt ervoor dat jouw selfie dezelfde uitstraling krijgt. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld foto’s die je vindt via Google gebruiken.

Toekomstmuziek

‘Wat gebeurt er als je de kracht van kunstmatige intelligentie en deep learning gebruikt om slechte portretfoto’s te transformeren in goede – allemaal op een smartphone?’ Dat was de vraag die Adobe Sensei (de AI-tak van Adobe) met deze video probeerde te beantwoorden. Of en wanneer de app komt, weten we nu nog niet. Maar kijk er niet van op als er straks een Adobe-app verschijnt waarmee dit allemaal mogelijk is.

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

• Actie loopt t/m 2 april
• Zowel online als in de Amac winkels

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar