Terug naar Pebble Time breekt alle crowdfunding-records
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Pebble Time breekt alle crowdfunding-records

Door Sven Lamers27 maart 2015 14:452 min. leestijd0

Ben je geïnteresseerd in de Pebble Time of Pebble Time Steel? Je kunt de crowdfundingcampagne voor het slimme horloge nog 12 uur lang ondersteunen. Niet dat de makers dat nog nodig hebben: de gevraagde 500.000 dollar werden 15 minuten na de start van de campagne al verzameld en het project gaat dus in ieder geval door. Inmiddels heeft de tweede Pebble met meer dan 20 miljoen dollar alle crowdfunding-records gebroken.

Pebble Time

Lange batterijduur

De Pebble Time is de eerste smartwatch met een energiezuinige e-paper-kleurenscherm. Hiermee houdt het horloge het 7 dagen vol, de duurdere Pebble Time Steel haalt zelfs 10 dagen. Ter vergelijking: de Apple Watch haalt 18 uur.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Beide Pebble-modellen zijn compatibel met de iPhone. Notificaties worden in een tijdlijn-achtige interface getoond en dankzij meer dan 6500 apps kan de functionaliteit naar wens uitgebreid worden. Bovendien kan het horloge door zogeheten smartstraps met nieuwe hardware worden uitgerust, zoals een externe accu, hartslagsensor of gps.

Prijzen

Nog zo’n voordeel ten opzichte van de Apple Watch is de prijs. De Pebble Time gaat op Kickstarter voor 179 dollar over de toonbank, de stalen variant kost 250 dollar. Een Apple Watch kost minimaal 399 euro. Als leveringsdatum noemt het bedrijf mei en juni voor de Pebble Time, de Pebble Time Steel komt iets later in juli of augustus.

Van alle smartwatches die we hebben gezien, vinden we de Pebble Time het beste alternatief voor de Apple Watch. Zie ook ons artikel van de dingen die Pebble beter doet Apple. Het is echter nog maar de vraag hoe goed die met de iPhone gaat samenwerken. Bij de huidige voorganger ontstaan vaker problemen in de communicatie tussen de twee apparaten.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar