Terug naar Pebble presenteert Time 2 en Pebble Core
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Pebble presenteert Time 2 en Pebble Core

Door Sven Lamers25 mei 2016 10:272 min. leestijd0

Smartwatch-fabrikant Pebble is weer eens terug op Kickstarter. Ditmaal lanceert het bedrijf meteen drie producten tegelijk op het crowdfundingplatform: Pebble 2, Time 2 en de Core.

Pebble 2

Product nummer 1 is de vernieuwde versie van het allereerste product van de smartwatch-fabrikant. De Pebble 2 is een slim horloge met een zwart-wit e-ink-scherm dat altijd aanstaat. Het is waterdicht tot 30 meter en houdt het 7 dagen vol op een acculading. Daarnaast zit er een microfoon op zodat je snel antwoorden kunt kunt inspreken. Het laatste grote nieuwtje is een hartslagsensor die continu, 24 uur per dag, je hartslag bijhoudt. Dat komt omdat Pebble zich nu erg richt op de markt van fitness-wearables.

Pebble 2

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Pebble Time 2

Het tweede product is het vervolg op de smartwatch die aan het begin van 2015 op Kickstarter gelanceerd werd. Qua functies is de Time 2 bijna identiek aan de Pebble 2: hartslagsensor, microfoon en waterdicht tot 30 meter. Het verschil zit hem in de accutijd (10 dagen i.p.v. 7 dagen) en het scherm. In tegenstelling tot zijn zwart-wit broertje heeft de Time 2 een e-ink-kleurenscherm, dat bovendien 53 procent groter is dan bij de voorganger.

Pebble Time 2

Pebble Core

Met de Core heeft Pebble ook iets echt unieks in zijn Kickstarter-campagne. Het is klein blokje dat je tijdens het hardlopen aan je kleding vastpint. De Core draait op Android en is uitgerust met GPS en 3G, waardoor je je telefoon thuis kunt laten. Zet er een sim-kaart in en je streamt onderweg muziek van Spotify en synchroniseert je hardloopdata met Runkeeper of Strava. Of je zet muziek op de Core zelf, dankzij 4 GB ingebouwde opslag. Ook heeft de Core een microfoon (voor het geval dat je tijdens het hardlopen een geniaal idee hebt) en kan hij in noodgevallen een sms’je met je locatie versturen.

Pebble Core

Prijzen

Alle drie producten zijn op dit moment op Kickstarter te vinden. Het beoogde doel van de campagne is al lang behaald, dus zie het meer als een vooruitbestelling. De 2 kost $ 99, de Time 2 $ 179 en de Core $ 69. Er zijn een aantal ‘early bird’ prijzen, maar deze categorieën zijn al gedeeltelijk uitverkocht. Zo nu en dan zegt iemand zijn eigen bestelling op en als je snel bent, kun je bijvoorbeeld een Time 2 voor een lagere prijs reserveren.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar