Terug naar Pages, Numbers en Keynote voor iCloud binnenkort voor iedereen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Pages, Numbers en Keynote voor iCloud binnenkort voor iedereen

Door Jelle Mol13 februari 2015 11:301 min. leestijd2

Iedereen kan binnenkort gratis gebruikmaken van Pages, Numbers en Keynote voor iCloud. Dat blijkt uit een tekst die Apple geplaatst heeft op de bètasite van iCloud. De eis dat gebruikers van de diensten minimaal één Apple-apparaat moeten bezitten, komt hiermee te vervallen.

Pages Numbers Keynote voor iCloud

Gratis iWork-pakket

Om het iWork-pakket te kunnen gebruiken, zal in de toekomst alleen nog een Apple ID vereist zijn. Voorheen was ook een iCloud-account nodig, die alleen aangemaakt kon worden als de gebruiker over een iOS-apparaat of Mac beschikte. Het is nog niet bekend wanneer de verandering live gaat op de reguliere iCloud-website. Eerder maakte Apple de iWork-software gratis voor alle nieuwe iPhones, iPads en Macs die vanaf oktober 2013 verkocht zijn.

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Pages, Numbers en Keynote voor iCloud

De cloudversie van Apple’s productiviteitsapps biedt een aantal voordelen ten opzichte van de Mac-software. Zo kunnen meerdere gebruikers samenwerken in één document en worden bestanden direct gesynchroniseerd met iCloud Drive. De apps zijn nog steeds in ontwikkeling en worden regelmatig uitgebreid qua functionaliteit. Dat Pages, Numbers en Keynote in de toekomst gratis te gebruiken zijn, kan erop wijzen dat de definitieve versie nagenoeg klaar is voor een officiële lancering.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Jason van Kuijk
Lezer
Jason van Kuijk

moet je pages keynote numbers kopen in de mac app store om offline aan je bestanden te kunnen werken?

Jelle Mol
Lezer
Jelle Mol

Het is mogelijk om offline aan documenten te werken in de Mac-programma’s Pages, Numbers en Keynote, mits je deze programma’s geïnstalleerd hebt (en dus gekocht of bijgeleverd hebt gekregen). Je kunt het document dan lokaal opslaan en in iCloud Drive synchroniseren op het moment dat je internet hebt.

Voor zover ik weet is het niet mogelijk om offline aan documenten te werken via iCloud.com, omdat het document niet gesynchroniseerd kan worden wanneer je geen internet (meer) hebt.