Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Paarse iPhone 12 kopen? Vanaf vandaag kan het!

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
paarse iPhone 12 kopen


Lees verder na de advertentie

Als je het liefst alles in het paars hebt, waarom dan niet ook je iPhone? Afgelopen dinsdag maakte Apple bekend dat het kleurenpalet van de iPhone 12 (mini) wordt uitgebreid met de kleur paars. En vanaf vandaag kun je die paarse iPhone 12 kopen!

Paarse iPhone 12 kopen

De iPhone 12 verscheen in oktober en was verkrijgbaar in vijf tinten: zwart, wit, rood, groen en blauw. Nu is de nieuwste iPhone dus ook beschikbaar in een paarse uitvoering. Deze iPhone is verder overigens precies hetzelfde als de andere iPhone 12-modellen.

Vanaf vandaag om 14:00 uur kun je je slag slaan. Dat kan via de online Apple Store, maar de paarsgetinte iPhone is straks ook te bestellen via grote online winkels als Coolblue en Amac.

Paarse iPhone 12 prijzen


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Voor de paarse kleur betaal je niet meer of minder, dan voor de andere iPhone 12-modellen. Dit zijn de prijzen van de paarse iPhone 12:

  • Paarse iPhone 12 mini: vanaf € 809
  • Paarse iPhone 12: vanaf € 895

De prijs kan hoger uitvallen als je kiest voor meer opslagcapaciteit. Je kunt kiezen uit 64, 128 en 256 GB. Ook goed om te weten: de iPhone wordt geleverd met enkel een Lightning-naar-usb-c-kabeltje. Voor de adapter moet je zelf zorgen. Het nieuwe kabeltje past niet in het oude oplaadblokje van de iPhone. Ga dus goed na of je nog een adapter moet kopen.