Terug naar Paarse iPhone 12 kopen? Vanaf vandaag kan het!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Paarse iPhone 12 kopen? Vanaf vandaag kan het!

Door Koen van Ekeren23 april 2021 10:492 min. leestijd0

Als je het liefst alles in het paars hebt, waarom dan niet ook je iPhone? Afgelopen dinsdag maakte Apple bekend dat het kleurenpalet van de iPhone 12 (mini) wordt uitgebreid met de kleur paars. En vanaf vandaag kun je die paarse iPhone 12 kopen!

paarse iPhone 12 kopen

Paarse iPhone 12 kopen

De iPhone 12 verscheen in oktober en was verkrijgbaar in vijf tinten: zwart, wit, rood, groen en blauw. Nu is de nieuwste iPhone dus ook beschikbaar in een paarse uitvoering. Deze iPhone is verder overigens precies hetzelfde als de andere iPhone 12-modellen.

Vanaf vandaag om 14:00 uur kun je je slag slaan. Dat kan via de online Apple Store, maar de paarsgetinte iPhone is straks ook te bestellen via grote online winkels als Coolblue en Amac.

Paarse iPhone 12 prijzen

Voor de paarse kleur betaal je niet meer of minder, dan voor de andere iPhone 12-modellen. Dit zijn de prijzen van de paarse iPhone 12:

De prijs kan hoger uitvallen als je kiest voor meer opslagcapaciteit. Je kunt kiezen uit 64, 128 en 256 GB. Ook goed om te weten: de iPhone wordt geleverd met enkel een Lightning-naar-usb-c-kabeltje. Voor de adapter moet je zelf zorgen. Het nieuwe kabeltje past niet in het oude oplaadblokje van de iPhone. Ga dus goed na of je nog een adapter moet kopen.

Meer weten over iPhone 12?
Bekijk dit dossier
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar