Terug naar Zo probeert Apple Android-gebruikers weg te kapen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Zo probeert Apple Android-gebruikers weg te kapen

Door Laura Grootaarts23 mei 2017 10:522 min. leestijd1

Apple heeft weer eens de aanval op Android ingezet. Een tijd terug verscheen Move to iOS, een app die het voor Android-gebruikers makkelijker moet maken om over te stappen naar een iPhone. Nu wordt de strijd over het overstappen van Android naar iOS verder opgevoerd.

Verpakking iPhone 7

Website en video’s voor Android-overstappers

Apple heeft om te beginnen een website gelanceerd die uitlegt dat het leven met een iPhone stukken eenvoudiger is. Op deze site worden vragen beantwoord over waarom mensen de overstap zouden moeten maken. Is het makkelijk om over te stappen naar de iPhone, bijvoorbeeld. Het antwoord laat zich raden:

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

‘Ja, dat is het. Je hoeft je gegevens nergens anders op te slaan voordat je overstapt van Android. Download de Move to iOS-app vanuit de Google Play Store om al je content veilig over te zetten. Dat betekent bijvoorbeeld, je foto’s, video’s, contacten, agenda’s, mail-accounts, berichtengeschiedenis en gratis apps – inclusief Google apps. En je kunt in veel gevallen je oude smartphone nog inruilen om korting te krijgen op je nieuwe iPhone.’

Nog meer van dit soort open deuren (‘is de iPhone gemakkelijk te gebruiken’, ‘is de camera zo goed als ze beweren’ en meer) vind je op apple.com/switch. In dezelfde kleurige stijl als die van de website, verschenen er ook vijf video’s op het YouTube-kanaal van Apple. Deze zie je hieronder.

https://youtu.be/R-kbqiLxZwM

https://youtu.be/OmdC2eEeQAI

https://youtu.be/8IKxOIbRVxs

https://youtu.be/poxjtpArMGc

https://youtu.be/99w8cdTcliA

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Sjaaki
Lezer
Sjaaki

Ik blijf lekker bij Samsung s8 kan apple die niet vertragen . Wat ze bij de iphone 6s doen en bij de iPhone 7 . Oké. Ook doet Samsung ook stoppen met update van de Samsung s6 en 7s en de 3j . Iedere pak wat zij fijn vind . Kijk iphone wil ik ook wel maar . Ik heb een iphone gehat . Maar ik kon niet met iOS over weg .het zijn mooi toestellen . Ik pak wat ik fijn vin . De Samsung s8 wat ik heb vin ik fijn . En apps wat niet gebruik en… Lees meer »