Terug naar Apple verleidt Android-gebruiker met drie nieuwe Switch-to-iPhone-video’s
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple verleidt Android-gebruiker met drie nieuwe Switch-to-iPhone-video’s

Door Koen van Ekeren30 mei 2017 14:362 min. leestijd0

Apple voert een ware verleidingsdans op rond de Android-gebruiker. Vorige week lanceerde de tech-gigant een website voor Android-overstappers en nu wil het met drie nieuwe Switch-to-iPhone-video’s mensen in de verleiding brengen om te overstappen naar een iPhone.

Overstappen naar een iPhone

In de drie korte video’s richt Apple zich op mensen die nog geen iPhone hebben. Verschillende personen verplaatsen zich van links naar rechts. De linkerhelft symboliseert de Android-telefoon, terwijl de rechterhelft een iPhone visualiseert.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=bUWLszbCBF8

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De eerste video heeft betrekking op het overzetten van contacten naar een iPhone, wat je volgens de beelden met bijzonder veel souplesse en gemak voor elkaar krijgt. Android-gebruikers moeten daarvoor de Move-app downloaden in de Google Play Store. Met deze app kun je allerlei gegevens overzetten naar een iOS-telefoon, zoals je foto’s, video’s, contacten en agenda.

Apple sneert naar Android

In de resterende YouTube-video’s deelt Apple een sneer uit naar Android. Allereerst in de ‘Smooth’-video, waarbij de Android-gebruiker haperend in beeld wordt gebracht. Pas wanneer de vrouw in het filmpje de overstap naar de iPhone heeft gemaakt, gaat het leven weer vrolijk en vloeiend verder.

https://www.youtube.com/watch?v=TQy2heNOhe8

Daarnaast heeft Apple het gemunt op de beveiligingsproblemen bij Android. Android hikt al lange tijd tegen het probleem aan dat de toestellen niet veilig genoeg zijn. Bij een iPhone zijn je gegevens daarentegen wél veilig, zo symboliseert een gespeelde inbreker in de video. Hij krijgt het niet voor elkaar om de iPhone te bestormen, maar neemt nog wel even wat gegevens van de Android-telefoon mee.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=AszkLviSLlg

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar