Terug naar Over 5 dagen nieuwe Mac Pro
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Over 5 dagen nieuwe Mac Pro

Door Redactie iCreate11 maart 2010 11:271 min. leestijd3

Een gloednieuwe Mac Pro zal dinsdag in de Apple Store verschijnen. Deze vernieuwde krachtpatser van Apple draait op een zes kernen tellende Intel Xeon processor. Dit verkondigt Adrian Kingsley-Hughes van ZDNet:

“Ik krijg tips binnen van bronnen die beweren dat Apple van plan is de Mac Pro te vernieuwen met een hexacore Core i7-980x model. Alle informatie hint naar dinsdag 16 maart, dan gaat het gebeuren.”

Deze processor met moeilijke naam komt niet zomaar uit de lucht vallen, afgelopen maand berichtte ik nog over deze bloedsnelle hexacore. Nu is het de vraag of de Mac Pro aankomende dinsdag echt een nieuw topmodel krijgt, geruchten scheppen vaker te hoge verwachtingen. Ik moedig het echter van harte aan want de iMac ademt nu direct in de nek van de Mac Pro. De krachtigste Mac moet weer harder gaan lopen, deze nieuwe i7-980x kan dat vast bewerkstelligen.

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand!

• En ontvang €100,- éxtra inruilwaarde
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• €96 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
Mac Pro
Bekijk dit dossier

3
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
MacMickey
Lezer
MacMickey

En waar is die nieuwe Mac Pro nou? Je ziet dat het volgen van geruchten (zeker bij Apple) vaak niet de juiste info oplevert. Je schrijft het ook wel in je stukje maar de titel van je bericht is dan iets te voorbarig zonder (?) Dat alle info naar 16 maart wees was simpelweg om het feit dat op die dag de nw processor uitgebracht zou worden.

Bart Smakman
Lezer
Bart Smakman

Je hebt helemaal gelijk, de titel is iets te voorbarig. Maar ik sta net als jou te springen om een nieuwe Mac Pro. Waar blijft dat apparaat?! Videobewerken op een iMac gaat prima maar eigenlijk is dat de taak voor de Mac Pro. Laten we nog heel even afwachten.

MacMickey
Lezer
MacMickey

Ik zou zo niet direct willen zeggen dat video bewerking persé thuis hoort op een Mac Pro. Het ligt eraan of je een prosumer of een consumer bent. Definieer video bwerking. Hetzelfde geldt overigens ook voor audio bewerking. Op een (nieuwe) iMac gaat het prima met iMovie en Garageband. Ook FinalCut Express en/of Logic Express draaien prima. De grote vraag naar een nw Mac Pro (en/of MBP’s) wordt ingegeven dooe de komst van de i-x processoren. Of je dat nodig hebt moet een ieder voor zich uitmaken. Weet je wat toe is aan upgrade? de Cinema Displays! 😉