Terug naar Apple brengt stiekem oude iTunes met ingebouwde App Store terug
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple brengt stiekem oude iTunes met ingebouwde App Store terug

Door Laura Grootaarts10 oktober 2017 16:402 min. leestijd1

Apple heeft vorige maand de App Store verwijderd uit iTunes. Omdat niet iedereen daar even gelukkig mee was, is de oude versie van iTunes nu ook weer beschikbaar voor zowel Mac als Windows.

iTunes

Meer overzicht in iTunes 12.7

iTunes was in de basis een muziekprogramma, maar is in de loop der jaren een vergaarbak geworden voor van alles en nog wat – van muziek tot apps tot series en audioboeken. Daar werd de app niet overzichtelijker van en dus besloot Apple om eens stevig te gaan snoeien in het programma. In iTunes 12.7 werd vorige maand de complete App Store eruit gehaald, want dat ruimt zo lekker op.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Het beheren van apps en ringtones, dat doe je voortaan maar op je iOS-toestel. Voor veel mensen is dat ook prima, maar sommigen zijn er niet over te spreken. En vooral voor bedrijven die massaal apps op vele zakelijke iPhones beheren, was het verre van ideaal.

Oudere versie iTunes met App Store weerterug

Zonder er al te veel ruchtbaarheid aan te geven, heeft Apple op zijn zakelijke website weer iTunes 12.3.6 klaarstaan om te downloaden. Eigenlijk bedoeld voor bedrijven, maar ook als gewone gebruiker kun je deze iTunes-versie gewoon downloaden en installeren. Apple geeft op de pagina wel aan dat er alleen technische support is als je de nieuwste versie van iTunes gebruikt. Download iTunes 12.6.3.

Er is trouwens wel een verschil ten opzichte van de eerdere versie: iTunes 12.6.3 ondersteunt nu ook iOS 11, de iPhone 8 en straks ook de iPhone X.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Louise Huizing
Lezer
Louise Huizing

Dank voor deze tip!