Terug naar Oscars 2015 kijken (zonder illegale stream)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Oscars 2015 kijken (zonder illegale stream)

Door Arjan Kropman21 februari 2015 14:272 min. leestijd2

We zaten al klaar op de redactie om dit jaar tijdig te komen met een breed scala aan streaming-mogelijkheden voor de Oscar-uitreiking, toen bleek dat al de moeite tevergeefs was. Zo’n beetje elke digitale tv-provider schakelt zondagavond live over naar Los Angeles voor dé filmprijzen van het jaar.

Live zonder gedoe

Dat illegaal streamen is vaak wel spannend, maar kan ook heel vervelend zijn: regelmatig knallen sites uit de lucht en de kwaliteit laat veelal te wensen over. Zelfs wanneer het niet illegaal is en je met een grote computergigant met een appelvormig logo te maken hebt, gaat streamen niet altijd goed. 2015 wordt het jaar dat we ons niet kapot hoeven te ergeren achter de Mac. De computer blijft uit, de tv gaat ouderwets aan en de Oscars kijken we live.

Onze favoriet: The Imitation Game

The Imitation GameDe Academy Awards staan bekend om de oneindigheid aan categorieën. Wij houden ons bezig met een enkele categorie: de beste film van het stel. Gokken op een winnaar doen we niet, de stemming in LA is vaak nog politieker getint dan de gemiddelde stemming in Washington. We hebben wel een absolute favoriet: The Imitation Game. Hierin speelt Benedict Cumberbatch de Engelse wiskundige Alan Turing die de Duitse Enigma-code in WO II kraakt. Na de oorlog raakt de Britse held in diskrediet omdat hij uit de kast komt.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Oscar?

Zo’n Oscar winnen is natuurlijk supercool, maar wat stelt dat beeldje eigenlijk voor en hoe komt ‘ie aan zijn naam? Oscar is (naast een absolute Sesamstraat-held van webredacteur Jelle) een ridder met een zwaard op een filmrol met vijf spaken, die staan voor de vijf beroepen die de prijs kunnen winnen: acteurs, schrijvers, producenten, technici en regisseurs. Je bedenkt zoiets toch niet? Het wordt nog gekker: de naam Oscar is ‘bedacht’ door Margot Herrick, een van de eerste juryleden. Ze vond het beeldje op haar oom Oscar lijken …

De Oscar-uireiking live kijken? Abonnees van Ziggo, UPC, KPN, Tele2 en CanalDigitaal kunnen inschakelen vanaf 22:30.

Oscar

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Arjan Kropman

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Koe Mora
Lezer
Koe Mora

Oscars Rocks. Oscars Sunday is round the corner and people who are not in the U.S. can still watch Oscars 2015 online through live stream. Viewers can watch the 87th Academy Awards on television on different platforms like television, smartphone, iPhone and computer.

Watch Oscars 2015 Online >>https://www.facebook.com/academyawards2015

Watch Oscars 2015 >>http://www.watchoscars2015.com/

Anton Bruins
Lezer
Anton Bruins