Terug naar OS X Lion woensdag 6 juli 18:00 uur in de App Store?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

OS X Lion woensdag 6 juli 18:00 uur in de App Store?

Door Redactie iCreate1 juli 2011 15:412 min. leestijd1

Gisteren schreven we nog dat OS X Lion tegelijk met de nieuwe MacBook Air vanaf dinsdag 19 juli te koop zal zijn. Maar nog dezelfde dag dook via T-Gaap al een gerucht op dat die datum helemaal niet zo waarschijnlijk is.

Het onbevestigde gerucht was afkomstig van één bron in San Fransisco en ging razendsnel de wereld rond.  Het is raar, maar vandaag vinden talloze Apple-watchers, waaronder grote blogs als CultOfMac, dat gerucht ineens heel plausibel en lijkt de eerdergenoemde datum van 19 juli om de volgende redenen steeds ongeloofwaardiger:

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

  1. Apple maakt op op 19 juli zijn nieuwe kwartaalcijfers bekend. Het zou voor Apple echter zeer ongebruikelijk zijn om op dezelfde dag ook nieuwe productaankondigingen te doen.
  2. OS X Lion is geen fysiek product meer dat op een dvd moet worden gebrand en waarvoor voorraden moeten worden aangelegd en verscheept voordat het in de winkels komt. Zodra OS X Lion gereed is (de laatste ontwikkelaarsversie was al heel stabiel), kan Apple het direct op de servers van de Apple Stores plaatsen.
  3. Komend weekend hebben de Amerikanen een lang weekend vrij vanwege Onafhankelijkheidsdag (4 juli) en dat zou Apple alle gelegenheid geven om OS X Lion overal op zijn servers te zetten.
  4. De MacBook (Air)-voorraden zijn zo goed als uitgeput. De nieuwe modellen zijn al gereed, waarom dan nog tot 19 juli wachten? Het is veel waarschijnlijker dat op 6 juli naast OS X Lion ook de nieuwe MacBook Air wordt uitgebracht.

Op grond van deze redenen wordt woensdag 6 juli 2011 als releasedatum voor OS X 10.7 Lion algemeen veel waarschijnlijker geacht.

De Duitse Mac-blog Macerkopf.de is echter wat voorzichtiger: ‘De Final-versie van een nieuw Apple-besturingssysteem werd de afgelopen jaren altijd voorafgegaan door een Golden Master-versie. Zo’n versie is voor OS X Lion nog niet uitgebracht en na het verschijnen daarvan duurt het normaliter nog eens twee weken voordat de Final-versie uitkomt.’ Je zou dus een slag om de arm moeten nemen.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
MacBook Air
Bekijk dit dossier

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Ruben
Lezer
Ruben

maar hij is nog steeds niet uit komt hij dan wel echt de 14e uit