Terug naar Oproep: is de iPhone jouw wandelmaatje?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Oproep: is de iPhone jouw wandelmaatje?

Door Laura Grootaarts25 september 2020 11:191 min. leestijd10

Het is nu toch echt wel gedaan met de zomer. Maar niet getreurd, want misschien is de herfst wel het allermooiste seizoen – in ieder geval om te wandelen! Daarom komt er in de volgende iCreate een artikel over wandelen met het perfecte loopmaatje: je iPhone!

iPhone wandelen in de herfst

Voor dit artikel horen we graag jouw input. Wat doe jij met je iPhone tijdens het wandelen? Helpt hij je met navigeren? En zo ja: welke apps zijn volgens jou onmisbaar? Of haal je je telefoon alleen voor de dag voor het maken van een mooie herfstfoto? Laat je hem misschien zelfs liever thuis? Laat onder dit bericht een reactie achter – wie weet zie je je reactie in iCreate 123 terug.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

10
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Dennis Oosterbosch
Lezer
Dennis Oosterbosch

Zelf gebruik ik regelmatig Strava om me activiteiten bij te houden erg handig

George Vroegop
Lezer
George Vroegop

Hij mag mee in de broekzak maar wandelen kan ik ook zonder

René
Lezer
René

route.nl is een hele fijne (en betaalbare!) app

Don
Lezer
Don

Wikiloc! Zelfs op Keynotes van Apple geweest, maar desondanks niet zo bekend bij het grote publiek. Te gebruiken voor fietsen, mountainbiken, wielrennen hardlopen en natuurlijk…wandelen! Omdat deze app wandelingen bevat (van over de hele wereld!) die door andere gebruikers zijn gemaakt loop je niet zo met de meute mee. We zijn al vaker op een positieve manier verrast door deze app. En andere mensen gebruiken onze wandelingen ook met plezier. Je kunt ook heel goed filteren (afstand, moeilijkheidsgraad etc.) zodat iedereen iets kan vinden dat bij je past. En als bonus, een hele fijne  watch app ?! Er is… Lees meer »

Frans Hazekamp
Lezer
Frans Hazekamp

Komoot veruit de meest gedetailleerde wandelapp met hele mooie ideeën voor wandelingen en je kan mooie wandelingen ook nog delen

MacElly
Lezer
MacElly

Nooit de deur uit zonder iPhone! Altijd onder handbereik: de camera, een weer-app, Fietsknoop, Pocket Earth, Appie ?

Dirk Treffers
Lezer
Dirk Treffers

Topo GPS is een heel fijne app. Ook aan te vullen met een laag voor wandel en fiets knooppunten.
Aanrader!

Chris Laarman
Lezer
Chris Laarman

Ik heb altijd een smartphone bij me, soms twee, wellicht zelfs drie (of twee en een tablet). Daarvan gebruik ik er dan één uitsluitend als GPS-logger (vreet energie, iPhone houdt dit langer vol dan Android), één voor de bereikbaarheid en wellicht Google Maps (met draadloze oordopjes), maar soms is een derde apparaat handig.

Wouter
Lezer
Wouter

Altijd bij me tijdens trailruns en klimtochten door heel Europa (nu dus alleen Nederland). Plan routes met Topo-gps die ik vervolgens via mijn Garmin horloge volg. De telefoon is er voor noodgevallen, als grote overzichtskaart bij de weg kwijt raken en natuurlijk als camera omdat je vaak op prachtige afgelegen plaatsen komt. In de Alpen zijn de apps van de bergreddingsdienst ook handig omdat die meteen je locatie meesturen (gelukkig nog nooit nodig gehad). Ook leuk: PeakFinder, als je je weer eens afvraagt welk prachtig topje je daar in de verte ziet liggen :-).

Ashcat
Lezer
Ashcat

Altijd de iPhone bij me want tijdens het lopen/wandelen heb ik ALTIJD een luisterboek op staan. (Maar ook vaak in huis!) Zo “lees” je een hele bibliotheek bij elkaar!