Terug naar Opera Mini brengt strijd naar Apple
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Opera Mini brengt strijd naar Apple

Door Redactie iCreate23 maart 2010 17:141 min. leestijd1

Softwareontwikkelaar Opera verkondigt vol trots dat hun Opera Minibrowser voor iPhone vandaag is opgestuurd naar Apple voor goedkeuring. Volgens het bedrijf uit Noorwegen surf je met de applicatie zo snel als een raket, een stelling die ze graag bekrachtigen met een race. In een vergelijkende video is te zien hoe een iPhone met Opera Mini door de New York Times-website racet, terwijl de iPhone met Safari hopeloos achter blijft.

Opera presenteert de wereld een concurrent voor Apple’s browser Safari. De vraag is hoe Apple zal reageren, verschijnt deze nieuwe applicatie zomaar in de App Store? Opera is niet bang om de aanval in te zetten en brengt de strijd naar Apple’s voordeur. Een grote klok op de website van Opera houdt tot op de seconde bij hoe lang de applicatie al bij Apple ligt te wachten op goedkeuring. Om hun actieve houding onder de aandacht te brengen hebben ze zelfs een wedstrijd opgezet: voorspel hoe lang het zal duren totdat Apple goedkeurig verleent, de winnaar krijgt een iPhone.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
trackback
Apple staat Opera Mini toe in App Store « Applenieuws, tips en workshops op iCreateMagazine.nl

[…] zo ver: Opera Mini voor de iPhone is goedgekeurd door Apple. Deze browser staat sinds 23 maart op onze radar, toen stuurde Opera zijn Safari-concurrent met veel tam tam in voor beoordeling. Een grote klok op […]