Terug naar ’Ook nieuwe Beats-producten tijdens iPhone-keynote’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

’Ook nieuwe Beats-producten tijdens iPhone-keynote’

Door Sven Lamers2 september 2016 15:332 min. leestijd0

Volgende week woensdag presenteert Apple tijdens zijn keynote de nieuwe iPhone. Dat is zeker. Maar daarnaast tasten we nog een beetje in het donker. Een Apple Watch 2 is aannemelijk, nieuwe Macs daarentegen wat minder. Van de Franse site iGeneration horen we nu dat er nieuwe Beats-producten naast de iPhone worden gepresenteerd. De site kreeg een per ongeluk verstuurde mail van de PR-afdeling van Beats waarin staat dat die producten tijdens de keynote worden aangekondigd. Oorspronkelijk had de site een screenshot van de mail in het artikel gezet, maar deze is inmiddels verwijderd

Beats by Dre rosegoud

Nieuwe hoofdtelefoons

Het is niet bekend wat voor producten Beats wil aankondigen. Wij verwachten dat het gaat om nieuwe hoofdtelefoons met Lightning-aansluiting, aangezien de nieuwe iPhone hoogstwaarschijnlijk zijn koptelefoonaansluiting verliest. Uiteraard zouden het ook nieuwe bluetooth-oordopjes of iets vergelijkbaars kunnen zijn. Beats heeft op dit moment helemaal geen koptelefoons die compatibel zijn met Lightning, en slechts drie bluetooth-hoofdtelefoons/oordopjes.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Draadloze AirPods?

Apple zelf lijkt volgens geruchten bezig te zijn met draadloze ‘AirPods’-oordopjes. Deze worden echter niet onder de Beats-naam verkocht. Waarschijnlijk worden de AirPods ook tijdens de keynote aangekondigd en volgens een recent opgedoken foto zitten deze zelfs standaard in de doos van de nieuwe iPhone. Een andere foto laat daarentegen zien dat er gewone EarPods met Lightning-aansluiting in de doos zitten en een adapter voor andere hoofdtelefoons.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar