Terug naar Verbluffend concept toont realistisch beeld van iPhone XI en iPhone XR 2
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Verbluffend concept toont realistisch beeld van iPhone XI en iPhone XR 2

Door Koen van Ekeren15 januari 2019 09:422 min. leestijd0

De camera’s van de nieuwste iPhones zijn al ongelooflijk goed, maar Apple zit niet stil. De opvolger van de iPhone XR krijgt naar verluidt een dubbele camera en het duurste model, de iPhone XI, zou zelfs zijn voorzien van een drievoudige lens. Hoe dat er mogelijk uitziet, illustreert Benjamin Geskin in een iPhone 2019 concept.

iPhone XI concept

iPhone 2019 concept

De renders zijn gebaseerd op recente geruchten. Links vind je de opvolger van de iPhone XS, die aan de achterkant onveranderd blijft. In het midden schittert de iPhone XI Max (of iPhone 11 Max) met zijn opmerkelijke camera-opstelling en daarnaast zie je hoe de nieuwe iPhone XR eruit zou kunnen zien.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Dat de iPhone XI Max een camerasysteem krijgt zoals op bovenstaand concept, is aannemelijk. Eerder lekte het vrij betrouwbare OnLeaks renders van de iPhone 2019. Hierbij staan de lenzen niet netjes onder elkaar, maar in een driehoek en op een vierkante bult. Wij zijn geen fan, al ziet het er op dit concept allemaal een stuk eleganter uit.

Ontwerp iPhone XI Max

iPhone XI

Geskin illustreerde ook de mogelijke voorkant van de iPhone 2019-modellen. Hierbij springt de uitsnede aan de bovenkant, de notch, direct in het oog. Omdat een leverancier van Apple erin slaagde sensoren te ontwikkelen die achter het scherm kunnen zitten, hoeft Apple mogelijk alleen nog de camera en luidspreker in de inkeping te verwerken. Hierdoor wordt de notch van de iPhone XI (Max) en iPhone XR een stuk kleiner.

De iPhone 2019 release vindt plaats in september, vlak na de keynote. Naast de camera en notch is er nog niet veel bekend over de iPhone XI (iPhone 11), iPhone XI Max en iPhone XR 2, maar de komende maanden sijpelen er ongetwijfeld meer geruchten binnen. Wil je op de hoogte blijven van die iPhone 2019 geruchten? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar