Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Online gokken voor beginners

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

De wereld van online gokken wordt elk jaar groter en groter. Of je het nu hebt over inzetten op grote sportevenementen, online gamen of een ouderwets kaartspel, steeds meer mensen kiezen ervoor om af en toe online mee te spelen. De laatste tien jaar is online gokken zeer geavanceerd en professioneel geworden. Zelfs mensen met minder verstand van het internet en techniek kunnen tegenwoordig gemakkelijk meespelen. Maar hoe werkt het precies? Voor mensen die ook een gokje willen wagen maar niet precies weten hoe of wat, hebben wij dit artikel geschreven.

Stap 1: Een goede goksite vinden

Ten eerste moet je zorgen dat je een goede website hebt om op te gokken. Het aanbod per site verschilt. Sommige sites focussen zich alleen op bepaalde sporten, sommige alleen op game-events. Er zijn websites die alleen maar kaartspellen en slotmachines aanbieden, maar ook veel websites die van alles wat in huis hebben. Belangrijk is om te zorgen dat je zeker weet dat de website die je gebruikt veilig is. Hiervoor kun je online reviews of websites gebruiken, ook dus je even de licentie van de website proberen te vinden. Zo weet je dat je winst altijd wordt uitbetaald en dat je niet blij gemaakt wordt met een dode mus.

Stap 2: Saldo opwaarderen

Als je een betrouwbare site hebt gevonden kun je een profiel aanmaken. Hierna moet je saldo toe gaan voegen op dit aangemaakte profiel. Dit kun je op verschillende manieren doen, zoals met een creditcard, met PayPal of andere betaaldiensten. Op Nederlandse sites is het echter vrijwel altijd mogelijk om te betalen met iDeal, wat eigenlijk altijd de beste methode is en ook de meest veilige. Zodra je een bedrag in je account hebt gezet, kun je gaan beginnen met gokken. Lees ook even goed de regels door van elk spel en elke inzet. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Tegenwoordig zijn er enorm veel verschillende manieren en soorten van inzetten, zeker bij bijvoorbeeld sporten. Zo kun je inzetten op allerlei kleine details, inzetten met handicaps en nog veel meer. Veel kaartspellen en slots werken net weer even wat anders. Zorg dus dat je van tevoren goed geïnformeerd bent over het spel dat je speelt.

Stap 3: Bedrag laten storten


kooptip

Zodra je een weddenschap of spel gewonnen hebt, wordt het bedrag toegevoegd aan je account. Dit kan soms even duren. Hierna kun je ervoor kiezen om het geld opnieuw in te zetten, of een deel terug te laten storten op je rekening. Dit kan soms wel een paar dagen duren, dus hiervoor moet je even wachten. Je kunt er vaak ook voor kiezen om je weddenschappen vroegtijdig te cashen, je krijgt dan een deel van je inzet of winst terug. Hoe hoog dit bedrag is, hangt af van bijvoorbeeld de stand van de wedstrijden waarop je hebt ingezet en hoe lang er nog te spelen is.