Terug naar Ongecensureerde Playboy-app voor iPad [update]
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Ongecensureerde Playboy-app voor iPad [update]

Door Daan Jeuken19 januari 2011 15:202 min. leestijd2

Playboy komt vanaf maart met een eigen iPad-app. En dan geen gekuiste versie (hoewel natuurlijk iedereen Playboy koopt vanwege de interviews), maar het complete blad. Dit heeft Hugh Hefner gemeld op Twitter. Of Apple deze app al heeft goedgekeurd is niet bekend.

De Playboy-app zal in ieder geval niet gecensureerd worden, zo meldde Hefner. Bovendien wordt het hele Playboy-archief in de app opgenomen – naast de nieuwste uitgaven kun je dus ook door de oude Playboys bladeren. Uren leesplezier dus. Plus het bespaart je de schaamtevolle weg naar de kassa van de boekenwinkel.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Censuur
Of Apple de nieuwe app al heeft goedgekeurd is de vraag. Het is immers algemeen bekend dat ze behoorlijk wat censuur toeleggen op de apps in de App Store. Zo werd de Deense krant Ekstra Bladet geweigerd uit Apple’s winkel omdat het schaars geklede model op pagina 9 als ‘aanstootgevend’ werd gezien. Bild staat echter wel gewoon in de Store, inclusief ‘BILD-Girl’.

[Update]
Het lijkt erop dat Hugh ons een beetje voor de gek heeft gehouden. De oude playboy had het namelijk niet over een app maar over de nieuwe Playboy-website die wordt geoptimaliseerd voor de iPad. Als je bent ingeschreven (en hebt betaald) kun je gewoon in Safari naar de Playboy-website gaan en de content bekijken. Zo heeft Apple er weinig over te zeggen.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Lars
Lezer
Lars

(hoewel natuurlijk iedereen Playboy koopt vanwege de interviews) hèhèhè…

Ik denk niet dat Apple dit gaat toe laten.

Lula F. Buckley
Lezer
Lula F. Buckley

.24 02 10 Intel heeft ongeveer tegelijk met Google een verfijnde hackaanval ondergaan. .24 02 10 Adobe heeft een kritieke kwetsbaarheid in zijn Download Manager gevonden. .22 02 10 Wie het standaardwachtwoord van zijn router niet veranderd heeft kan een bezoek van Chuck Norris verwachten.