Terug naar 'Onderdelen iPhone 2018 gelekt: zo ziet de voorkant eruit'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Onderdelen iPhone 2018 gelekt: zo ziet de voorkant eruit'

Door Laura Grootaarts17 juli 2018 15:042 min. leestijd0

Apple zou van plan zijn om dit najaar drie iPhone 2018-modellen te lanceren. En het is weer zover: vandaag verscheen er op Twitter een foto van de gelekte voorkant van de toestellen. En die verraadt het een en ander over vooral het budget-toestel.

Twee oled- en één lcd-iPhone

Naar verluidt komt Apple dit jaar om te beginnen met twee oled-iPhones. De ene heeft een scherm van 5,8 inch zoals de huidige iPhone X, de ander heeft een gigantisch 6,5-inch scherm. De derde in de rij is een goedkoper model met een lcd-scherm. Qua formaat – 6,1 inch – ligt dit model tussen de andere twee modellen in. De inmiddels bekende lekker Benjamin Geskin heeft foto’s van de frontjes van de drie modellen op Twitter gezet.

Budget-toestel is net even anders

Als de gelekte onderdelen authentiek zijn, dan zegt ons dat vooral wat over het budget-toestel – op de foto in het midden. Zoals je ziet hebben alle drie de modellen een iPhone X-achtige look, met een voorkant die één en al scherm is en bovenin een notch die de True Depth-camera herbergt – de thuisknop is komen te vervallen.

Maar als je goed kijkt, zie je dat het goedkopere toestel net wat andere looks heeft dan de twee oled-schermen. Om te beginnen is de notch wat groter dan die van de twee andere toestellen. Verder zijn ook de randen om het scherm heen een fractie dikker. Het is nog beter te zien op een render die op basis van de laatste geruchten is gemaakt:

Onderdelen iPhone 2018 gelekt

Nieuwe iPhones in september

De nieuwe iPhones worden waarschijnlijk in september gepresenteerd, tijdens een keynote van Apple. Mogelijk staat er dan ook een iPad Pro met Face ID op het programma. Wil je meer weten over de nieuwe iPhones? Lees dan ook ons dossier iPhone 2018.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar