Terug naar Office voor Mac 2011 alleen in 32 bit
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Office voor Mac 2011 alleen in 32 bit

Door Redactie iCreate10 juni 2010 10:142 min. leestijd0

Als we Microsoft mogen geloven kunnen we eind dit jaar met Office voor Mac 2011 aan de slag. Het wordt ook wel een keer tijd, de huidige versie van Office stamt uit 2008. Januari 2008 op precies te zijn, toen belden we nog vol trots met onze eerste generatie iPhone.

Op de Office for Mac Team Blog valt nu te lezen dat Office voor Mac 2011 alleen wordt uitgebracht in 32 bit. Onze voorkeur gaat echter uit naar een 64 bit-versie, bijna alle standaardapplicaties in Snow Leopard zijn tenslotte 64 bit. Mail, Safari, iCal en Finder zijn allemaal in 64 bit, maar de nieuwe Office dus niet. Wat zijn hier de gevolgen van?

‘Het grootste verschil tussen een 32 bit- en 64 bit-versie is het beschikbare geheugen voor je content. De meeste gebruikers met doorsnee documentinhoud en zelfs gebruikers met meer dan gemiddelde documentinhoud merken geen verschil in prestatie.’

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Maar welke gebruikers zullen wel nadelen ondervinden van deze 32 bit-software? ’64 bit maakt een verschil voor gebruikers met een enorme hoeveelheid data. Degenen die hele grote Excel-bestanden aanmaken met miljoenen cellen of een PowerPoint-presentatie met duizenden hoge resolutie afbeeldingen.’

Is het nut van een 64 bit Office echt zo ver te zoeken? Want wie gebruikt in de praktijk daadwerkelijk miljoenen cellen in Excel? Of nog erger; duizenden afbeeldingen in PowerPoint? Ik niet. Het lijkt dus geen ramp dat we genoegen moeten nemen met Office 2011 in 32 bit. Vergeet ook niet, onze ‘eigen’ iWork is ook nog steeds in 32 bit.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar