Terug naar Nu op Netflix – Steve Jobs: Billion Dollar Hippy
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nu op Netflix – Steve Jobs: Billion Dollar Hippy

Door Laura Grootaarts1 april 2016 19:142 min. leestijd0

Gisteren heeft Netflix de documentaire Steve Jobs: Million Dollar Hippy toegevoegd aan het aanbod. Op de dag dat Apple zijn veertigste verjaardag viert, is het wellicht leuk om eens een duik te nemen in de geschiedenis van het bedrijf. Deze korte BBC-documentaire geeft in ieder geval een leuk inkijkje.

Mooie samenvatting

Weet je nog weinig van Apple en Jobs, dan is dit een mooie en compacte samenvatting van alles wat je zou moeten weten. Heb je alle mogelijke Steve Jobs-films gezien en alle biografieën gespeld, dan blaast deze docu je niet omver met schokkende nieuwe inzichten.

Steve Jobs: Million Dollar Hippy

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Toch kijkt het lekker weg: de interessantste hoogte- en dieptepunten in één adem achter elkaar door. Het is sowieso een feest der herkenning om al die oude Apple-spullen voorbij te zien komen – wie heeft er nou geen zwak voor zijn allereerste Apple-product? (In mijn geval: een limegroene iMac G3.)

Het lesje moderne geschiedenis wordt gelardeerd met commentaren van onder meer Apple-fan Stephen Fry en mede-oprichter van Apple Steve Wozniak, die ruim dertig jaar na zijn vertrek bij zijn oud-werkgever nog steeds overal een mening over heeft. Op iMDB wordt Steve Jobs: Million Dollar Hippy gewaardeerd met een 6,9. Dus mocht het weer dit weekend toch tegenvallen, dan heb je wat om naar te kijken.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar