Terug naar Nu zijn ook de kleuren van de iPhone 7 gelekt
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nu zijn ook de kleuren van de iPhone 7 gelekt

Door Sven Lamers14 juli 2016 15:292 min. leestijd0

Het is geen goede week voor de geheimhouding bij Apple. Voor de derde keer deze week zijn er foto’s van de iPhone 7 opgedoken. Eerst zagen we de achterkant, dan de Smart Connector op de iPhone 7 Plus. Ditmaal gaat het om vier dummy-modellen die derde partijen voor het maken van hoesjes en accessoires gebruiken. Zoals bij de eerdere lekken ziet de camerabult er anders uit en zijn de antennestrepen minder opvallend. Belangrijker zijn echter de getoonde kleuren. Want het lijkt erop dat de iPhone 7 in dezelfde kleuren beschikbaar komt als de iPhone 6s, te weten zilver, spacegrijs, goud en roségoud.

iphone 7 kleuren

Geen blauwe of zwarte iPhone

Eerder waren er nog geruchten dat de iPhone 7 een of twee nieuwe kleuren gaat krijgen, namelijk een blauwe (‘Deep Blue’) en/of een zwarte (‘Space Black’). Omdat de iPhone 7 qua ontwerp er waarschijnlijk grotendeels hetzelfde uitziet als zijn voorganger, was de verwachting dat Apple tenminste qua kleur een onderscheid wilde maken. Dat lijkt dus niet het geval.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Gewijzigde camerabult

Naast de kleuren is het vooral opvallend dat de camerabult gewijzigd wordt. Sinds de iPhone 6 steekt de camera een stukje uit de behuizing uit, wat bij veel fans van Apple’s strakke designs niet in goede aarde viel. De camerabult op de iPhone 7 is nog steeds niet weg, maar hij ziet er wel iets mooier uit. Hij is nu in het aluminium geïntegreerd en lijkt niet op een los onderdeel dat erop is geplakt.

Bovendien is het gaatje van de camera groter. Dat zou mogelijk kunnen betekenen dat de sensor van de camera groter wordt. Hierdoor neemt de beeldkwaliteit toe, zelfs als het aantal megapixels identiek blijft.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar