Terug naar NOS-app op Apple TV: Kijk Eredivisie en (Sport)journaal
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

NOS-app op Apple TV: Kijk Eredivisie en (Sport)journaal

Door Daan Jeuken16 december 2015 11:392 min. leestijd0

De NOS heeft een officiële app uitgebracht voor de Apple TV. In deze gratis app kun je nieuwsitems bekijken en de laatste afleveringen van tv-programma’s terugkijken, waaronder het voetbal van de Eredivisie.

NOS Apple TV

Nieuws

In het bovenste gedeelte van de app vind je de hoofdpunten van het nieuws: klik erop en je bekijkt de reportages. Daaronder staan twee livekanalen (Nieuws en Politiek), scrol naar beneden en je ziet twee lange rijen met het laatste nieuws en laatste sportnieuws. Gebruik je de app even niet, dan wordt er een slideshow van mooie nieuwsfoto’s met een regeltje context getoond.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Voetbal

In het onderste gedeelte kun je de laatste uitzendingen van de verschillende NOS-programma’s terugkijken. Dat betekent dus de laatste uitzending van het Journaal, Sportjournaal en dus ook de samenvattingen van de Eredivisie en Studio Voetbal.

Eredivisie Apple TV

Goed begin

De app van de NOS is erg netjes uitgewerkt, alle tegels hebben het mooie 3D-effect dat Apple in de Apple TV heeft gebouwd, en je vindt heel snel wat je zoekt. De app is wat ons betreft een perfecte basis, hopelijk bouwt de NOS dit uit naar een nog breder nieuwsplatform. Zo zou het leuk zijn om verder terug te kijken dan de laatste aflevering, meer nieuwsitems te zien en bijvoorbeeld alle Eredivisie-interviews te beluisteren – net als op de NOS-site en de Smart TV-apps.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
Apple TV
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar